Asuminen

Mukavasti ja väljästi – asumisen sietämätön keveys Mikkelin seudulla!

Onko haaveenasi muutto Mikkelin seudulle? Mikkelin seudulla on kaikkea ja lähempänä kuin uskotkaan. Erityisesti hyvää ruokaa, vesistöjä ja muita upeita luontokohteita sekä urbaaneja elämyksiä. Joten, tuumasta toimeen ja asumaan Mikkelin seudulle!

Huom Kiinteistövälitys; Pitkäjärvi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikkelin seudulla eletään laadukasta ja turvallista elämää. Tarjolla on monipuoliset palvelut ja paljon vaihtoehtoja sopivan kodin ja asuinympäristön löytämiseen. Valitse vaikkapa kompakti kaupunkikoti, maalaiselämä omassa pihapiirissä, talo rannalta tai vikkelä muutto vuokralle. Ruuhka-Suomen kerrostalokolmion hinnalla saa Mikkelin seudulta tilavan omakotitalon järven rannalta tai reilunkokoisen asunto-osakkeen torin kulmilta.

Mikkelin seudussa on sitä jotakin, sillä pääkaupunkiseudulta niin monet ajavat tänne joka viikonloppu! Seutu sijaitseekin hyvällä paikalla Suomen kartalla, hyvien liikenneyhteyksien päässä esimerkiksi Helsingistä. Asumisen ja työmatkaliikenteen helppous ovat meille arkipäivää, meillä  aikaa vietetään luonnon, ystävien ja harrastusten parissa, ei ruuhkissa.

Mikkelin seudun kunnat Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa ja Puumala tarjoavat  oivan mahdollisuuden elämäsi remontin tekemiseen ja uuden suhteen solmimiseen Mikkelin seudulle. Seutumme tunnetaan runsaista, hyvin kasvavista metsistään, puhtaista vesistöistään ja vahvasta mökkikan­nas­taan. Voit valita urbaania elämää tai luonnonrauhaa, sillä luonto on meillä aina lähellä. Väljä asutus ja sijainti lähellä pääkaupunkiseutua ja Venä­jän rajaa ovat vahvuuksia, joiden varaan Mikkelin seudun tulevaisuus rakentuu.

Asuntoa tai tonttia voit etsiä esimerkiksi Oikotieltä tai Etuovesta, jossa useimmat yksityiset ja kiinteistövälittäjät ilmoittavat myytävänä tai vuokrattavana olevia kohteitaan.

Lisäksi etsinnässä sinua auttavat esimerkiksi OP-koti, Valiokiinteistöt LKV, SP-Koti, Kiinteistömaailma, SKV, Omakodit, Aitoasunnot, Asuntoverkko ja HUOM. Ja tietenkin Solmu auttaa mielellään!
Muita tärkeitä asumiseen liittyviä palveluita tarjoavat mm. Vuokraovi  Tori  VVO  Ovenia ja Asuntosäätiö.

Tee elämäsi remontti ja solmi suhde Mikkelin seudulle!
Katso sivupalkista Mikkelin seudun kuntien tarjoamat vaihtoehdot uuden elämäsi aloitukseen.

Tutustu lisää elämiseen Mikkelin seudulla harrastuksien ja vapaa-ajan vieton, lapsiperheiden sekä työn, yrittäjyyden ja opiskelun sivuillamme.