Vapaa-aika

Vapaa-aika Mikkelin seudulla – harrasta mitä haluat, kyllä onnistuu!

Onko mielessä uusi harrastus? Meillä harrastaminen onnistuu kaupungissa tai maalla – Mikkelin seudulla on kaikkea. Tekemistä on tarjolla kaikkina vuodenaikoina. Ja kaikki on lähempänä kuin uskotkaan – kuten luonto, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Mikäli ulkoilu kiinnostaa, voit hiihtää, luistella, patikoida. Marjastaa, sienestää, kalastaa. Kiipeillä, maastopyöräillä, ratsastaa.  Harrasta ulkona tai sisällä – liikunta, hyvinvointi ja kulttuuri tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja.
Mikkelin seutu tarjoaa mahdollisuuden laadukkaaseen vapaa-aikaan ja harrastaminen on helppoa, koko perheelle. Aikaa ei kulu ruuhkissa.

Tarjolla on erityisen hyvää ruokaa – tykkäätkö kokata (ja syödä)? Oletko martta?
Ja sitten Saimaa, Puula, Kyyvesi ja muut upeat järvet ja luontokohteet – melotko? Soudatko? Uitko? Suppailetko? Veneiletkö?
Entä golf? Teatteri? Taide? Historia ja museot? Harrastukset eläinten kanssa?
Mitenkäs jalkapallo, jääkiekko, salibandy, voimistelu, curling, baletti, musiikki, geokätköily, miekkailu, nyrkkeily, tanssi?

Mikkelin seutu tarjoaa paljon tapahtumia ympäri vuoden, kuten Kangasniemen Musiikkiviikot, Mikkelin musiikkijuhlatTyöväen näyttämöpäivätSt. Michel -ravit ja Puumalan Siltakemmakat.

Tutustu Mikkelin seudun kuntien; Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mikkelin, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan tarjontaan sivupalkista.
Myös VisitMikkeli ja MikkeliNyt kannattaa kurkata, kun etsit tekemistä, kokemista ja elämyksiä.

Elä, nauti ja harrasta – Mikkelin seutu on elämys!

Lisää elämisestä Mikkelin seudulla asumisen, lapsiperheiden sekä työn, yrittäjyyden ja opiskelun sivuillamme.

Eroa kiireestä -blogi

Lue kokemuksista, elämästä ja asioista Mikkelissä ja seudun kunnissa. Kirjoittajat edustavat eri tahoja ja kertoilevat erilaisista asioista – ihmiseltä ihmiselle. Toivottavasti saat eväitä elämäsi remonttiin ja uuden suhteen solmimiseen – Mikkelin seudulle. Oikein mukavia lukuhetkiä!

Mekin valitsimme Mikkelin seudun!

Lue kiireestä eronneiden, muuttaneiden, pitkään asuneiden ja yritysten tunnelmia. Miksi Mikkelin seutu? Mikä muuttui, mikä yllätti, missä ollaan nyt? Lue, miksi Mikkelin seudulla viihdytään!