Vapaa-aika

Vapaa-aika Mikkelin seudulla – harrasta mitä haluat, kyllä onnistuu!

Harrasta kaupungissa tai maalla – Mikkelin seudulla on kaikkea. Tekemistä on tarjolla kaikkina vuodenaikoina. Ja kaikki on lähempänä kuin uskotkaan – kuten luonto, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Voit hiihtää, luistella, patikoida. Marjastaa, sienestää, kalastaa. Kiipeillä, maastopyöräillä, ratsastaa.  Harrasta ulkona tai sisällä – liikunnan, hyvinvoinnin, kulttuurin parissa.
Mikkelin seutu tarjoaa mahdollisuuden laadukkaaseen vapaa-aikaan ja harrastaminen on helppoa, koko perheelle. Aikaa ei kulu ruuhkissa.

Tarjolla on erityisen hyvää ruokaa – tykkäätkö kokata (ja syödä)? Oletko martta?
Ja sitten Saimaata, Puulaa ja muita upeita järviä ja luontokohteita – melotko? Soudatko? Uitko? Suppailetko? Veneiletkö?
Entä golf? Teatteri? Historia? Harrastukset eläinten kanssa?
Mitenkäs jalkapallo, jääkiekko, salibandy, voimistelu, curling, baletti, musiikki, geokätköily, miekkailu, nyrkkeily, tanssi?

Mikkelin seutu tarjoaa paljon tapahtumia ympäri vuoden, kuten Kangasniemen Musiikkiviikot, Mikkelin musiikkijuhlatTyöväen näyttämöpäivätSt. Michel -ravit ja Puumalan Siltakemmakat.

Tutustu Mikkelin seudun kuntien; Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mikkelin, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan tarjontaan sivupalkista.
Myös VisitMikkeli ja MikkeliNyt kannattaa kurkata, kun etsit tekemistä, kokemista ja elämyksiä.

Elä, nauti ja harrasta!

Lisää elämisestä Mikkelin seudulla asumisen, lapsiperheiden sekä työn, yrittäjyyden ja opiskelun sivuillamme.