Hirvensalmi

Elämää ja enemmän – asuminen Hirvensalmella

Hirvensalmi sijaitsee eteläisessä Järvi-Suomessa Puulaveden äärellä. Mikkelistä matkaa on vain puolisen tuntia eli 35km. Hirvensalmelle on hyvät kulkuyhteydet eri puolilta Suomea, esimerkiksi Helsingistä matkaa on vain reilut 200 km ja Jyväskylästä Hirvensalmelle ennättää noin tunnissa.

Hirvensalmi tarjoaa viihtyisää asumista. Kunnassa voit toteuttaa suomalaisen unelman asumisesta järven ja palveluiden läheisyydessä. Rakenna unelmakotisi Hirvensalmelle, sillä tarjolla on viehättäviä omakotitontteja vireissä kyläyhteisöissä tai aivan omassa rauhassa luonnon keskellä. Asumisen vaihtoehtoja löytyy myös kunnan monipuolisesta vuokra-asuntotarjonnasta. Lisäapua unelmasi toteutukseen saat paikallisesti Aitoasunnot / Palhomaa Oy:ltä, Etelä-Savon huoneistomarkkinat Oy, Huom!:ilta ja Järvi-Suomen Kiinteisöarvioinnilta.

Hirvensalmi on seutumme Panama. Hirvensalmella sinulle jää enemmän rahaa elämiseen, sillä kunnallisvero ja vakituisen asunnon kiinteistövero ovat maakunnan alhaisimmat. Miksi et muuttaisi Hirvensalmelle?
Lisätietoa Hirvensalmesta löydät kunnan sivuilta ja vaikkapa tästä Hirvensalmen elinkeinoasiamiehen Mikset muuttaisi Mikkelin seudulle? -blogista.

Psst. Muistathan muuttaessasi esimerkiksi sähkö- ja vesiliittymien sopimukset. Jotta muuttosi olisi mahdollisimman mukava, tilaa tästä Muuttajan Muistilista avuksesi.