Mäntyharju

Asuminen sydämellisessä Mäntyharjussa

Mäntyharjun elinvoimainen kunta sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan eli 45 km päässä Mikkelistä. Sijainti Savon radan varrella takaa hyvät junayhteydet niin etelään kuin pohjoiseen. Erinomaiset liikenneyhteydet mahdollistavat sujuvan työssäkäynnin myös kauempana. Kouvolasta ehtii Mäntyharjulle noin tunnissa (87 km) ja Helsingistä vajaassa 2,5 tunnissa (200 km).

Mäntyharju tarjoaa ainutlaatuisen luonnon ja tasokkaan rakennetun ympäristön vuoksi hyvät olosuhteet yrittämiselle, asumiselle ja vapaa-ajan vietolle. Laadukkaat kunnalliset palvelut tuotetaan kuntalaisten osallistumista arvostavan demokraattisen päätöksenteon kautta. Tarjolla on turvalliset eväät mukavaan, aktiiviseen elämään ja vapaa-aikaan.

Kunnassa on monipuolinen ja vilkas kulttuurielämä ja Mäntyharju onkin muun muassa Taidekeskus Salmelan kotikunta.  Jylhä luonto järvien syleilemänä houkuttelee tekemään vaikkapa elämyksellisen matkan Mäntyharjun keskustasta Repoveden kansallispuistoon.

Mäntyharjusta löytyy hyvin omakoti- ja rantatontteja  ja  rakentamiseen on apua tarjolla. Ajantasaista tietoa ja esittelyjä muista myytävistä kohteista saa paikalliselta kiinteistönvälittäjältä. Laadukasta vuokra-asumista tarjoaa Kiinteistö osakeyhtiö Keskiväli. Tarjolla on sekä kerros- että rivitaloasuntoja.

Valitse sinäkin kohtuuhintaista ja väljää asumista järviluonnon äärellä!
Lisätietoa Mäntyharjusta löydät kunnan sivuilta sekä vaikkapa tästä Piian Diginatiivin kasvatusprojekti Mäntyharjulla -blogista.

Psst. Muistathan muuttaessasi esimerkiksi sähkö- ja vesiliittymien sopimukset. Ja kun muuton aika koittaa, klikkaa avuksesi Muuttajan Muistilista.