Puumala

Nauti elämästä Saimaan sydämessä
asuminen Puumalassa

Mikkelistä ja Imatralta pääsee Puumalaan kantatietä numero 62, pohjoisesta Puumalaan johtaa tiet 434 ja 438. Mikkelistä matkaa on vain 70 km ja Imatralta 60 km eli noin tunnin ajomatkat. Helsingistä matkaa on 300 km. Puumalaan on helppo tulla autolla, linja-autolla tai junalla. Vesiteitse pääsee isommallakin laivalla, sillä Puumala sijaitsee Saimaan keskellä, syväväylän varrella. Kunta on yksi Suomen merkittävimmistä vapaa-ajan asumisen kunnista.

Jos et ole käynyt Puumalassa – Saimaan Gibraltarilla, et voi sanoa tuntevasi Saimaatakaan. Näin toteaa Puumala. Tiesitkö muuten, että Saimaa on Suomen suurin järvi ja siinä on eniten rantaviivaa maailman järvistä, yhteensä 13 700 km eli saman verran kuin täältä on matkaa Australian eteläosaan!

Muistathan, että elämästä saa nauttia, ja Puumala tarjoaa siihen Suomen parhaat puitteet luonnollaan, palveluillaan ja ihmisillään. 3000 kilometriä Saimaan rantaa jylhine kallioineen, monipuolinen ja laajentuva tonttitarjonta, laaja palveluvalikoima, toimivat kunnalliset peruspalvelut ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet tekevät Puumalasta hyvän ja terveen elämän tyyssijan. Puumala on viihtyisä ja turvallinen paikka asua ja elää.

Rakentamisesta ja laajasta vuokra-asuntotarjonnasta, voit kysyä kunnalta. Muista myytävistä kohteista tai vaikkapa metsäasioista saat tietoa paikallisesti Puumalan LKV:stä.
Lisätietoa Puumalasta saat kunnan sivuilta tai vaikkapa lukaisemalla tämän Cecilian blogin Terveisiä Suomen Las Vegasista!

Psst. Muistathan muuttaessasi esimerkiksi sähkö- ja vesiliittymien sopimukset. Muistin virkistykseksi, tilaa tästä Muuttajan Muistilista avuksesi.