Haave Saimaan rannalla asumisesta toteutui Mikkelin Ristiinassa

Haave Saimaan rannalla asumisesta toteutui Mikkelin Ristiinassa

Olen asunut perheeni kanssa Mikkelin Ristiinassa jo kaksikymmentä vuotta. Koti Saimaan äärellä oli aina haaveeni ja Ristiina valikoitui asuinpaikaksi hyvien kulkuyhteyksien ja hyvien harrastemahdollisuuksien vuoksi.

Ristiinassa saa käytännössä kaikki peruspalvelut (koirapuistosta lähtien) ja erikoisemmat palvelutkin ovat vain 20 minuutin matkan päässä Mikkelissä. Kaunis luonto ja Saimaa tarjoavat luontoelämyksiä ja sieltä ammennankin voimaa arjessa jaksamiseen. Arvostan suuresti ympäröivää luontoa ja sitä, että kotiovelta on aika kohtuu matka päivävaelluksille Orrain polulle, Repovedelle, Paistjärvelle ym. tai sitten vaan nokipannukahville Ristiinan Linnaniemeen.

Ristiina sopii sinulle, joka haluat kasvattaa lapsesi luontoa lähellä ja arvostat elämässäsi perusarvoja.

Tervetuloa Mikkelin Ristiinaan!

Tanja Puustinen-Kiljunen
lomituspalveluohjaaja, näytelmäkirjailija, Ristiinan kesäteatterin puheenjohtaja

Ristiina sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Mikkelin keskustasta valtatie 13 varrella. Saimaan rannalla sijaitsevaan Ristiinaan pääsee kesäisin myös veneellä aivan palvelujen tuntumaan vierasvenesatamaan. Ristiinassa, Saimaan Yöveden rannalla, sijaitsee myös  Suomen ja Fennoskandian suurimpiin kuuluva esihistoriallinen kalliomaalauskokonaisuus Astuvansalmen kalliomaalaukset

Teksti ja kuva: Tanja Puustinen-Kiljunen