Harrastus Mikkelissä synnytti yritysidean

Harrastus Mikkelissä synnytti yritysidean

Yrittäjänä olen monta kertaa todennut, että Mikkeli ja Etelä-Savo ovat alani yritykselle vähemmän kilpailtuja ja enemmän töitä itselleni ja yritykselleni tarjoava kuin mitä pääkaupunkiseutu olisi.

Mikkeliin muuton ja ensin tyttäreni ja myöhemmin myös oman harrastukseni, ratsastuksen, myötä myös yritykselleni syntyi oma tuote ja tavaramerkki. SatuMo Oy toteuttaa Ratsukko-varauskalenterin talliyrittäjille ja 2019 tulee olemaan myös Ratsukko-tuotteiden kasvun vuosi.
Usein itseltäni kysyneenä, olisinko yrittäjä ja olisiko harrastus tuonut myös businessidean jos asuisimme Helsingissä, voin vastata, että suurella todennäköisyydellä en ja ei.

Mikkelissä on helppoa verkostoitua ja yrittää, kaupunki on leppoisa, ruuhkaton ja turvallinen myös koulumatkaltaan lapselle. Jos vilkasta menoa ja isompaa kaupunkia kaipaa, taittuu matka parissa tunnissa pääkaupunkiin. Harrastaminen, erityisesti ratsastus, on huomattavasti edullisempaa kuin Etelä-Suomessa ja paljon muutakin löytyy niin lapsille kuin aikuisille.

Tervetuloa Mikkeliin!

Satu Törönen
tyytyväinen yrittäjä, SatuMo Oy