Juvalla on kiva, että täällä on oma kirjasto, niin saa poweria aivoihin!

Juvalla on kiva, että täällä on oma kirjasto, niin saa poweria aivoihin!

Juvalla on todella ystävällisiä, hauskoja, mielenkiintoisia, auttavaisia, komeita ja kauniita ihmisiä. Kaupassa ja muissa liikkeissä on mukava
käydä, koska siellä tervehditään ja ollaan ystävällisiä. Siitä tulee hyvä mieli kun tervehditään.
Raakel, 3.-4. lk, Hatsolan koulu

Parasta Juvalla on Sampola. Sampolassa voi käydä uimassa. Sampolassa voi ottaa rannekkeita ja kaapin. Käyn usein uimassa eli melkein joka viikonloppu. Terapia-allas on kiva, koska siellä voi leikkiä. Siellä on myös vauvojen allas. Sampolassa voi hypätä. Siellä on yhteensä 6 allasta. Siellä voi käydä kahvilassa tai juoda omia mehuja.
Pauli, pienluokka, Kukkokoulu

Ihmiset ovat iloisia, kun ihmiset saavat leikkiä, käydä koulua, saada ruokaa, nukkua ja käydä töissä.
Onneksi nämä asiat ovat kunnossa Juvalla. Siitä syystä Juvalla on hyvä asua, koska Juvalla kaikki ihmiset ovat hyvin iloisia.
Veeti, pienluokka, Kukkokoulu

Parasta Juvalla on Vehmaan talli, oma kotini, Sampola. Minun mielestä Vehmaan talli on siksi kiva paikka että siellä voi ratsastaa, putsata harjakoreja, taluttaa hevosia ja poneja, hoitaa heppoja. Niitä voi myös viedä laitumille ja hakea pois. Oma kotini on siitä kiva, että siellä on kaikki tarpeellinen. Sampola on siksi hauska ja kiva, koska siellä voi uida ja siellä on hyppykorokkeet.
Ella, 2B, Kukkokoulu

Parasta Juvalla on se että täällä voi elää. Täällä on talvella kylmä ja kesällä lämmin. Täällä on puhdasta vettä. Meillä on kivikirkko. Meillä on ruokaa jolla elää.
Ja Juvalla on peltoja joissa telmiä. Meillä ei ole paljon saasteita,mutta kyllä kosteutta. Aurinko kesällä paistaa,silloin kyllä maittaa. Uida me pystymme ja silloin myös nautimme.
Meillä oli iso kunta, mutta ajan saatossa pienentynyt. Meillä on turistikohteita joissa käy porukka.
Samuel 5A, Kukkokoulu

Juvalta ei ole pitkä matka Helsinkiin tai Mikkeliin tai Kuopioon tai Pieksämäelle tai suonenjoelle tai varkauteen tai Ylivieskaan tai Kajaaniin tai Iisalmeen tai Tampereelle.
Emilia, 3.-4. lk, Hatsolan koulu

On kiva asua Juvalla, koska täällä on paljon Pokemoneja. On kiva, että Juvalla saa olla paljon kotieläimiä. On kiva, että täällä on oma kirjasto, niin saa poweria aivoihin!
Nimim. Juvan Namipami, 3. lk, Paatelan koulu

Minä, Eelis, Kaapo ja Daniel hypimme lumessa välitunnilla. Kun kello soi, on äidinkieltä. Kun tunti loppui, on ruokailu. Ja se vasta tärkeä
tunti onkin!
Sulo, 1.lk, Koikkalan koulu

Juvalla parasta on harrastaa jalkapalloa ja käydä uimassa kavereiden kanssa. Juvalla on hyvät mahdollisuudet harrastaa eri urheilulajeja ja
musiikkia. Jalkapalloa voi harrastaa kesällä urheilukentällä ja talvella kaarihallilla.
Elmeri, 6.lk, Koikkalan koulu

Tervetuloa Juvalle!

Juvan koululaiset