Lempi toi Mikkeliin – onneksi!

Lempi toi Mikkeliin – onneksi!

Vuonna 2016 tapasin nykyisen rakkauteni ja sydän toi sitä kautta Mikkeliin. Mikkeli oli aiemmin ollut minulle kaupunki, jonka vain ohitin autolla ajaessani. Syntyisin olen Kajaanista, mutta asuin tuolloin Helsingissä ja työskentelin tatuointiliikkeessäni yrittäjänä jo kuudetta vuotta. Yrittäjyys ja liikkeen pito piti minut kiireisenä, mutta pyrhälsin lempi rinnassa aina viikonloppuisin Mikkeliin rentoutumaan.

Vuosi tapaamisestamme aloimme miettiä, miten yhdistäisimme elämämme kaiken välimatkan ja kiireen keskellä. Katselimme yhteisiä koteja Mikkelistä aluksi hieman hassutellen ja suunnittelimme, että jos asuisin osan aikaa Mikkelissä ja loput Helsingissä. Tämä kuulosti käypältä ratkaisulta ainakin alkuun.

Syksyn eteneminen toikin uusia tuulia suunnitelmiin. Eräs perjantai tein raskaustestin ja odotinkin esikoistamme! Kaiken myllerryksen keskellä tämä oli meille hieman yllätys, mutta iloinen sellainen. Toki lapsen tulo toi vauhtia suunnitelmiin ja yhteinen pesä oli löydyttävä meille kaikille. Löysimme onneksemme kaikille sopivan paketin. Mies sai ison autotallin, minä tatuointistudion ja tulevalle lapsellekin oli oma huone valmiina.

Nyt vuonna 2019 asun Mikkelissä ja pyöritän privaattia tatuointistudiota kotonani ja nautin perhe-elämästä.

Kun on pieneltä paikkakunnalta syntyisin, niin aina mieli kaipaa semmoista kotoisaa pienen paikkakunnan tunnelmaa. Nyt olen saanut jättää kiireisen Helsingin taakseni ja aloittaa uusien mahdollisuuksien parissa Etelä-Savossa. Täällä on lämmin ja kotoisa ihmisen olla.

Onneksi onni toi minut Mikkeliin, toivottavasti se tuo sinutkin!

Tatuoija/yrittäjä
Hanna ”Pinky” Paakkari
Pinky Inky