Hirvensalmi

Miksi et muuttaisi Hirvensalmelle?

Eroa kiireestä ja toteuta suomalainen unelma asumisesta järven ja palveluiden läheisyydessä. Hirvensalmi tarjoaa lapsiperheille turvallisen ja viihtyisän ympäristön ja tarjolla on kaikki peruspalvelut.

Hirvensalmen kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut tuottaa Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymä, Essote. Täältä löydät yleistä tietoa sosiaali- ja terveyspalveluista. Kunnassa on myös oma hyvinvointiasema, jossa muun muassa neuvola toimii.

Kunnassa on otettu käyttöön lasten kotihoidon tuen kuntalisä sekä yksityisen hoidon tuki. Lue lisää näistäkin kunnan sivuilta.

Varhaiskasvatuspalveluna tarjolla on lasten päivähoitoa perhepäivähoidossa, ryhmiksessä ja vuoropäiväkoti Ompussa. Omppu on siirtynyt kesällä 2021 uuteen hirsiseen päiväkotiin.

Hirvensalmella lapsi voi kulkea turvallisen polun esikoulusta peruskouluun. Perusopetusta annetaan kahdella koululla ja jokaiselle oppilaalle tarjotaan monipuoliset mahdollisuudet kehittyä aktiiviseksi ja vastuuntuntoiseksi yhteiskunnan jäseneksi. Vireät ja osallistuvat koulut ammentavat voimia luonnon läheisyydestä sekä kotien ja koulujen yhteistyöstä.

Nuorisolle on tarjolla muun muassa Nuokku sekä mahdollisuus kuulua nuorisoneuvostoon. Katso lisätietoja nuorisotoimesta.