Rekry2020

Siirrä mikkelin seudulle

Elä rennommin, siirrä elämäsi Mikkelin seudulle!

Uusi vuosi, uusi elämä – elämänmuutos! Mitäpä jos ottaisit eron kiireestä ja solmisit suhteen Mikkelin seudulle, Etelä-Savoon? Nyt se on nimittäin helppoa, sillä myö tullaan
Jyväskylän Paviljonkiin Rekry, työelämä & koulutus 2020 -messuille  tiistaina 21.1.2020 klo 10-18. 

Messuilla myö kerrotaan Mikkelin seudun rennosta elämäntyylistä ja erinomaisista työ- ja opiskelupaikoista sekä yrittäjyyden mahdollisuuksista. Ja meitä tuleekin varsin upea kokoonpano!
Työt sinulle löytää Etelä-Savon TE-palvelut, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei tai vaikka Essote-kuntayhtymä. Yrittäjyyshaaveesi voit toteuttaa toimivaa yritystä jatkamalla –  MikseiMikkeli auttaa. Opiskelupaikan tarjoaa Etelä-Savon ammattiopisto Esedu tai Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk ja kodin löytää Mikalo. Mikkelin seudun muuttajahanke auttaa sinua kaikissa muuttamiseen ja seudulla elämiseen liittyvissä kysymyksissäsi.
Mikäli elämä Mikkelissä, Hirvensalmella, Juvalla, Kangasniemellä, Mäntyharjulla, Pertunmaalla tai Puumalassa kiinnostaa, tutustu palveluumme tältä sivustolta ja lähetä meille eroanomus kiireestä. Sivustolta löydät kuntalaistemme kirjoittamia blogeja ja seutumme suosittelijoita – aitoja kertomuksia elämästä Mikkelin seudulla.

Tulehan siis jutulle Jyväskylään ti 21.1.2020!
Myö tuodaan mukanamme PALJON TYÖ- JA OPISKELUPAIKKOJA ja asuntokin järjestyy varmasti.
Löydät meidät Savonlinjan saunabussilta, osastolta 425, tule tutustumaan!
P.S. Paluumatkalla saunotaan…

Lue lisää messuista ja tutustu mukana oleviin tahoihin ja työnantajiin alla olevista linkeistä!

Mukana messuilla