Liikuntaa ja ulkoilua

0,00 

Kuvaus

Luonto- ja liikuntamahdollisuuksissa on mistä valita; polkureitit, ladut ja järvet tarjoavat puitteet perheretkille ja haasteita on myös kokeneemmille luontoharrastajille. Voit yhdistellä aktiviteetteja ja harrastaa ulkoilua, vaellusta, golfia Väntti-Golfissa tai Vola-Golfissa, moottorikelkkailua, motocrossia, frisbeegolfia. Voit meloa Linkkumyllylle, maastopyöräillä kansallispuistoon, tai narrata kaloja Miekankoskella. Valittavanasi on kymmeniä kilometrejä sisämaa- ja vesireittejä. Elämyksellisiä kokemuksia tarjoaa Mäntyharju-Repovesi retkeilyreitistö, joka lähtee Mäntyharjun keskustasta. Ympärivuotinen reittiverkosto soveltuu kaikenikäisille ja osittain liikuntarajoitteisille. Repovedellä voit meloa, patikoida, hiihtää ja pyöräillä. Reitistön varrelta löytyy mukavasti myös taukopaikkoja.

Kisalan sisäliikuntahalli sijaitsee Mäntyharjun urheilupuistossa. Hallissa voi harrastaa esimerkiksi Mäntyharjun Virkistyksenriveissä monenlaisia sisäliikuntalajeja. Urheilupuistossa on kesäaikaan jalkapallo –ja pesäpallokentät, tenniskentät sekä suosittu metsäleikkipuisto. Urheilualuetta kiertää valaistu kuntorata, jossa talvella luonnollisesti hiihdetään. Metsäleikkipuiston yhteydessä on talviaikaan katettu tulipaikka ja pulkkamäki. Lähellä keskustaa sijaitsee suosittu Pappilanniemen ulkoilualue, joka tarjoaa hyvät, opastetut reitit liikkumiseen. Ulkoilureitin varrella on Nuotioniemen laavu ja nuotiopaikka.

Liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksista saat lisätietoja myös paikalliselta Suomen ladun jäsenyhdistykseltä Mäntyharjun Reissupolulta.