Työnhakijalle

0,00 

Kuvaus

Kangasniemellä on hyvä työskennellä sekä harjoittaa elinkeinoa ja yritystoimintaa. Monimuotoisena maaseutukuntana Kangasniemi on säilyttänyt taloudellisen tasapainon sekä laajat ja toimivat kunnan ja yksityiset palvelut.

Kangasniemen sijainti on logistisesti erinomainen. Kunta sijaitsee Mikkelin ja Jyväskylän puolivälissä, parhaalla tukialueella valtatie 13 varrella. Kangasniemeltä on lyhyt työssäkäyntimatka myös Pieksämäelle.

Kunnan elinkeinorakenteessa palveluiden osuus on lähes 60%, alkutuotannon ja jalostuksen ollessa seuraavaksi suurimmat alat. Kunnassa toimii monipuolisesti eri alojen yrityksiä, kuten puunjalostus-, metalli-, rakennus-, elintarvike- ja metsäteollisuuden,  maatalous- ja kuljetusalan sekä eri palvelualojen yrityksiä.
Suuria teollisuuden työllistäjiä ovat mm. Hovinikkarit OyMimet OyTehomet OyZetanova OyVirepuu OyPuulan Kone OyReifer Oy, Rotomon Oy ja Mitos Oy.

Kunnan yrityshakemistosta löydät lisää Kangasniemen alueella toimivia yrityksiä.
Kunnan avoimet tehtävät julkaistaan Kuntarekryn sivulla. Muita avoimia työpaikkoja voit selailla mm. TE-palveluiden sivuilta ja lisää työnhaun linkkejä Työ ja yrittäjyys -sivullamme.