Työnhakijalle

0,00 

Kuvaus

Mikkeli elää voimakasta muutoksen ja kehityksen aikaa. Keskustan alueella on tehty mittavia uudistuksia, Kalevankankaalle valmistui upea monitoimiareena Saimaa Stadiumi ja rakenteilla on Euroopan ja samalla yksi maailman moderneimpia jätevedenkäsittelylaitoksia. Ympäristön hyvinvointiin vaikuttaa myös vihreän liikkumisen edistäminen. Lisäksi elinkeinojen hyvinvointia tukee  mm. valtatie 5:n rakentaminen ja muut investoinnit.

Erityisen hyvin Mikkeli tunnetaan metsä-, luomu- matkailu- ja vapaa-ajan sekä digitaalisesta osaamisestaan. Mikkelissä on paljon pieniä ja keskisuuria yrityksiä, mutta myös suuria työllistäjiä. Tunnettuja Mikkelissä toimivia yrityksiä ovat mm. UPM-Kymmene Wood OyMölnlycke Health CareMipro OyFujitsu FinlandRejlers Finland OyEnvironics OySavonlinjaVersowood ja Siimet Oy. Paikallisuutta edustavat myös Saimaa Brewing CompanyOiOi Collective OyObservis OyOpa Muurikka OyPirtin Kehräämö sekä BioHauki Oy.

Mikkelin kaupungin työllisyyspalvelut vastaa kaupungin työllisyydenhoidosta. Tehtäviin kuuluvat nuorten ja pitkään työttömänä olleiden työllistymisen edistäminen, kaupungin palkkatukityöllistäminen, velvoitetyöllistäminen sekä kaupungin työllistämisperusteiset oppisopimukset. Lisäksi työllisyypalvelut koordinoi siviilipalveluksen suorittamista kaupungin yksiköissä.

Mikkelin kaupungin avoimet tehtävät julkaistaan Kuntarekryn sivulla. Muita avoimia työpaikkoja voit selailla mm. TE-palveluiden sivuilta ja lisää työnhaun linkkejä löydät Työ ja yrittäjyys -sivultamme.