Hirvensalmi

Yrittäjäystävällinen Hirvensalmi

Puun- ja elintarvikejalostukseen, vapaa-ajan asumiseen sekä matkailuun liittyvät yritykset ovat menestyneet hyvin Hirvensalmella. Työmahdollisuuksia on tarjolla lisää esimerkiksi puolen tunnin ajomatkan päässä Mikkelissä.
Kunnan työllisyyspalvelut auttaa asiakkaitaan työllistymään ja yrityksiä löytämään työntekijöitä ja tulevaisuuden osaajia.

Tunnettuja yrityksiä Hirvensalmella ovat esimerkiksi Järvi-Suomen Herkku, Järvi-Suomen Kalatuote Oy, Aten Marja Oy, Vilkonharjun Sora Oy ja Satulinna. Lisää yrityksiä löydät kunnan palveluhakemistosta. 

Kunnan avoimet tehtävät julkaistaan Kuntarekryn sivulla. Muita avoimia työpaikkoja voit selailla mm. TE-palveluiden sivuilta ja lisää työnhaun linkkejä löydät Työ ja yrittäjyys -sivultamme.

Yrittäjyys

Hirvensalmi tarjoaa erinomaiset edellytykset yritystoiminnalle, eikä yrittäminen Hirvensalmella jää tilasta kiinni. Kunta myy tai vuokraa tontteja ja tarvittaessa jopa rakentaa tarvittavat toimitilat.  Viitostien varrella, keskeisellä paikalla, sijaitsee Hirvensalmen uusin liikepaikka-alue Uutela. Muita alueita, joista löytyy vapaita toimitiloja ja tontteja ovat Kissakoski, kirkonkylä ja Otavantie.