Hirvensalmi

Yrittäjäystävällinen Hirvensalmi

Puun- ja elintarvikejalostukseen, vapaa-ajan asumiseen sekä matkailuun liittyvät yritykset ovat menestyneet hyvin Hirvensalmella. Lisää työmahdollisuuksia on tarjolla esimerkiksi vain puolen tunnin ajomatkan päässä Mikkelissä. Kunnan työllisyyspalvelut auttaa asiakkaitaan työllistymään ja yrityksiä löytämään työntekijöitä ja tulevaisuuden osaajia.

Tunnettuja yrityksiä Hirvensalmella ovat esimerkiksi Järvi-Suomen Herkku, Puula Särvin, Aten Marja Oy, Vilkonharjun Sora Oy ja Satulinna.

Lisää yrityksiä löydät kunnan palveluhakemistosta. 

Kunnan avoimet tehtävät julkaistaan Kuntarekryn sivulla. Muita avoimia työpaikkoja voit selailla mm. TE-palveluiden sivuilta, lisää työnhaun linkkejä Työ ja yrittäjyys -sivullamme.

Hirvensalmi tarjoaa erinomaiset edellytykset yritystoiminnalle, eikä yrittäminen Hirvensalmella jää tilasta kiinni. Kunta myy tai vuokraa tontteja ja tarvittaessa jopa rakentaa tarvittavat toimitilat.  Viitostiellä, keskeisellä paikalla, sijaitsee Hirvensalmen uusin liikepaikka-alue Uutela. Muita alueita ovat Kissakoski, kirkonkylä ja Otavantie, joista löytyy vapaita toimitiloja ja tontteja.