Mäntyharju

Mäntyharju – yrittävä kulttuurikunta

Mäntyharju on kehittynyt ja vireä kunta, joka tarjoaa ainutlaatuisen luonnon ja tasokkaan rakennetun ympäristön vuoksi hyvät olosuhteet yrittämiselle ja asumiselle. Mäntyharjun elinvoima perustuu runsaaseen kestävään ja perhelähtöiseen yritystoimintaan.

Työpaikkojen toimialarakenteessa kärkipaikkaa pitää jalostus ennen julkisia ja yksityisiä palveluita. Myös alkutuotanto on vahvassa roolissa. Suuria ja tunnettuja työllistäjiä ovat mm. Veisto Oy, Woikoski Oy, Kuomiokoski Oy ja Exel Composites. Lisää työmahdollisuuksia tarjoaa esimerkiksi reilun puolen tunnin ajomatkan päässä oleva Mikkeli.
Yrityshakemistosta löydät lisää kunnassa toimivia yrityksiä.

Kunnan avoimet tehtävät julkaistaan Kuntarekryn sivulla. Muita avoimia työpaikkoja voit selailla mm. TE-palveluiden sivuilta ja lisää työnhaun linkkejä löydät Työ ja yrittäjyys -sivultamme.
Monipuolista tukea työnhakuun tarjoaa myös Mäntyharjun kunnan työllisyyspalvelut.
Palakka etsii ja välittää työmahdollisuuksia 15-28 vuotiaille Mäntyharjulaisille edistäen näin nuorten työllistymistä ja työelämävalmiuksia. Palakka tarjoaa myös valmennusta itsensä työllistämiseen ja yritystoiminnan kehittämiseen.

Yrittäjyys

Mäntyharjun kunnan elinkeino- ja yrityspalveluissa autetaan yrittäjiä ja yrityksiä muun muassa yrityksen perustamisessa, paikkakunnalle sijoittumisessa, liiketoiminnan kehittämisessä ja yritystukien hakemisessa. Lisäksi voit tiedustella toimitiloja ja tontteja aina kahden hengen konttorista suureen teollisuushalliin tai kysäistä vaikkapa myytävistä yrityksistä!

Mäntyharjulla toimii myös Etelä-Savon Yrittäjien paikallisyhdistys.