Pertunmaa

Hyvät liikenneyhteydet, lähellä kaikkea – Pertunmaa

Pertunmaan taajama Kuortti on hyvien liikenneyhteyksien ja saavutettavuutensa vuoksi kehittynyt kunnan liike-elämän ja teollisuuden keskukseksi ja jatkaa kehittymistään edelleen. Kuortti sijaitsee hyvällä paikalla 5-tien varrella, Mikkelin ja Lahden puolivälissä.

Tunnettuja Pertunmaalla toimivia yrityksiä ovat mm. Plastep Oy, Pelaser Oy Reetantarha, Kerkes Oy, Fish & Fun Oy ja Pertunmaan Lvi-asennus Oy. 
Yrityslistalta löydät lisää Pertunmaalla toimivia yrityksiä. Työmahdollisuuksia tarjoavat myös reilun puolen tunnin ajomatkan päässä olevat naapurikunnat Mikkeli, Mäntyharju, Heinola, Hartola ja Joutsa.

Kunnan työllisyyspalvelut tarjoaa monipuolisia palveluita ja neuvoja sekä työnhakijoille että yrityksille. Työllisyyspalvelut pyrkii edistämään asiakkaidensa työllistymistä ja auttaa yrityksiä löytämään työntekijöitä.
Kunnan avoimet tehtävät julkaistaan Kuntarekryn sivulla. Muita avoimia työpaikkoja voit selailla mm. TE-palveluiden sivuilta ja lisää työnhaun linkkejä löydät Työ ja yrittäjyys -sivultamme.

Yrittäjyys

Pertunmaalla on nopeat laajakaistayhteydet koko kunnan alueella, mikä mahdollistaa etätyön tekemisen sekä erinomaiset edellytykset yritysten toiminnalle. Yrittämisestä kiinnostuneille Pertunmaa tarjoaa yritysneuvontaa ja käytössä on elinkeinoasiamiehen palvelut. Elinkeinoasiamieheltä voi kysyä myös vapaista toimitiloista ja tonteista. Pertunmaalla työnantajan on mahdollista saada työllistämispalkkio tietyin edellytyksin.

Pertunmaalla toimii myös Etelä-Savon Yrittäjien paikallisyhdistys.