Puumala

Puumala – vahva pienyrityskunta

Puumalassa toimii yli 200 yritystä.  Elinkeinorakenteessa kärkipaikkaa pitävät koulutus-, sosiaali- ja terveyspalvelut sekä julkinen sektori. Tärkeitä aloja ovat myös maa-, metsä- ja kalatalous sekä kauppa, liikenne, ravintola- ja majoituspalvelut. Erityinen vahvuus on laaja vapaa-ajan asutus. Tunnettuja Puumalassa toimivia yrityksiä ovat mm. Sahanlahti ResortEspit Oy, Puumalan Lohi Oy ja Puumalan Mökki- ja Metsähuolto Oy.
Lisää työmahdollisuuksia on tarjolla noin tunnin ajomatkan päässä Mikkelissä, Imatralla tai Savonlinnassa.

Kunnassa on erinomainen mahdollisuus tehdä etätyötä, sillä vuokrattavana on hyvillä yhteyksillä varustetut videoneuvotteluhuone sekä etätyöpisteitä.
Puumalan kunnan avoimet tehtävät julkaistaan Kuntarekryn sivulla. Muita avoimia työpaikkoja voit selailla mm. TE-palveluiden sivuilta ja lisää työnhaun linkkejä löydät Työ ja yrittäjyys -sivultamme.

Puumala tarjoaa yrityksille hyvän sijainnin Saimaan ja useiden kaupunkien (Mikkeli, Savonlinna, Imatra ja Lappeenranta) keskellä. Kunta on hyvä paikka yritystoimintaan, jopa Etelä-Savon paras! Lisämahdollisuuksia yrittämiseen luo alle 300 kilometrin päässä oleva Pietari ja 60 kilometrin päässä oleva Imatran kansainvälinen rajanylityspaikka.

Kunta palvelee sekä toimivia yrityksiä että yrittämistä suunnittelevia henkilökohtaisesti. Tarjolla on monipuolisesti yrittäjätukia, kuten kunnan työllistämisseteli, työllistämispalkkio ja yrittäjäseteli.

Lisäksi kunnan yrityspalveluista voi kysyä toimitiloja ja tontteja.

Puumalassa toimii myös Etelä-Savon Yrittäjien paikallisyhdistys.