Automaatioinsinööri

Tehtävänäsi on teollisten automaatiolaitteiden ylösajo, testaaminen, ohjelmoiminen ja prosessien kehittäminen. Sinulla on kokemusta mekatroniikasta, liikeohjaimista, servoista, robottien ohjelmoinnista ja visiojärjestelmistä. Kokemus lasereiden käytöstä teollisessa valmistuksessa katsotaan eduksi. Sinulla on taito kehittää vaativia prosesseja. Toimit järjestelmällisesti ja sinulla on sisäinen halu pysyä aikataulussa. Toimit luontevasti luovassa ympäristössä ja olet valmis hankkimaan lisäosaamista. Kykenet tekemään vaativia, pitkäjänteisiä tehtäviä itsenäisesti ja tavoitteellisesti.

 

Toimit tuotekehityksen ja asiakasprojektien rajapinnassa. Työkielenäsi on suomen lisäksi englanti. Olet valmis matkustamaan niin Suomessa kuin ulkomailla.

 

Sinulla on soveltuva teknisen alan koulutus, vahvaa osaamista PLC (logiikka) -ohjelmoinnista. Käytämme automaatiojärjestelmänä mm. Omronia ja Siemensiä. Sinulla on vähintään kolmen vuoden työkokemus liittyen mekatroniikkaan, automaatioon tai robotiikkaan (esim. ABB robottien ohjelmointi).

 

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää haastavia automaatiosovelluksia osana nuorta ja innovatiivista ryhmää. Pääset aitiopaikalta seuraamaan nopeasti kasvavan aurinkoenergian kehitystä ja työskentelemään alan johtavien automaatioratkaisujen parissa. Valoella saat näköalapaikan tulevaisuuden teknologiakehitykseen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen  ja haastavan tehtävän kansainvälisessä ympäristössä, vahvan tuen muulta tiimilta onnistuaksesi tehtävässäsi ja ennen kaikkea työilmapiirin, jossa on rentoa ja mutkatonta työskennellä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuukka Savisalo, tuukka.savisalo@valoe.com.  

Hakemukset palkkatoiveineen 6.12.2020 mennessä sähköpostitse minna.wilkman@valoe.com.