Design Engineer

Mipro on jo 40 vuoden ajan raivannut tietä Suomen rautatie- ja metroliikenteen ja teollisuuden turvallisuuden hallinnassa sekä vesi- ja energiahuollon prosessien ohjauksessa ja valvonnassa. Olemme teknologia- ja projektiyritys, joka tarjoaa joustavia ratkaisuja asiakkaidensa tarpeisiin. Vahvat perhearvot sekä aito välittäminen työntekijöistämme ovat jopa vuosikymmeniä kestäneiden työurien salaisuus.

 

Haemme nyt lisävahvistuksena Mikkelin toimipisteeseemme vakituiseen työsuhteeseen

DESIGN ENGINEERIA

 

tekemään vaativaa, korkeat laatuvaatimukset täyttävää, metron logiikkaohjelmointia. 

 

Oletko utelias ja hyvällä asenteella työhön suhtautuva, elämää nähnyt ammattilainen ja kaipaat työurallesi uudenlaista pontta? Haluatko oppia lisää turvakriittisestä ohjelmoinnista ja toiminnallisesta turvallisuudesta sekä haastaa itsesi kehittämällä vaativia, SIL4-turvaluokituksen ohjelmistoja? Etsimme Ristolle työkaveriksi ehkä juuri sinua liittymään osaksi tiimiämme! Tässä kyseisessä tehtävässä työskentelet päivittäin mm.

 

  • Silworxilla ohjelmoiden HIMA:n turvalogiikkaa
  • Function Block Diagrammien parissa.

 

Arvostamme ennenkaikkea osaamistasi, on se sitten hankittu koulun penkiltä tai kokemuksen kautta. Lähtökohtaisesti näissä hommissa pärjäilee hyvin, jos koulutuspohjaltasi olet esimerkiksi insinööri sähkötekniikasta tai sähkö- ja automaatiotekniikasta. 

 

Yrityksenä meitä ajaa yrityksemme vahvat perhearvot sekä yhteinen tahto kasvaa ja kehittää turvallisia teknologioita, jotka vaikuttavat ihmisten jokapäiväiseen elämään. Tarjoamme sinulle osaavien työkavereiden tuen ja verkoston, sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä työssäsi. Panostamme myös työntekijöidemme hyvinvointiin kattavalla terveydenhuollolla ja koulutuksilla.

 

Ethän odota enää, vaan hae paikkaa samantien! 

Hae tehtävää viimeistään 30.11.2020 mennessä sähköisellä hakulomakkeellamme https://miprorekry.mepco.fi/MepRekry ja liitä hakemukseesi päivitetty suomenkielinen ansioluettelosi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hakemuksen lähettämistä ei kannata jättää viime hetkeen!

 

Lisätietoja tehtävästä sähköpostitse antaa Team Leader / Design and Application Engineering, Saila Liukkonen, saila.liukkonen@mipro.fi.