Elintarvikealan työntekijä / kesätyö

Haemme Mikkeliin työntekijöitä tuotannon tehtäviin tulevan kevään ja kesän tuotantosesonkiin. Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset lihavalmisteiden ja valmisruokien valmistukseen ja pakkaukseen liittyvät työt. Töiden aloitus tapahtuu maalis- ja kesäkuun välillä ja töitä on tarjolla elokuun loppuun saakka.

 

Odotamme sinulta: 

• 18 vuoden ikää ja valmiutta työskennellä 2-vuorotyössä 

• Tiimityötaitoja 

• Rutiininsietokykyä sekä valmiutta fyysiseen työhön

• Reipasta asennetta ja otetta työn tekemiseen 

• Suomen kielen taitoa

 

Kesätyöpaikkamme antavat sinulle hyvää työkokemusta, olet sitten alan opiskelija, alalle aikova tai haluat saada kokemusta teollisuudessa työskentelystä. 

 

Sinä voit odottaa meiltä:

Työskentely meillä antaa sinulle arvokasta työkokemusta elintarviketeollisuudesta sekä kansainvälisessä yhtiössä toimimisesta, mikä tukee hyvin monien eri alojen opintoja. Uskomme pääsevämme parhaaseen tulokseen yhteistyöllä ja kannustavalla asenteella. Arvostamme osaamista ja tuoreita näkemyksiä, joita sinä voit tuoda mukanasi meille. Voimme oppia toisiltamme ja kasvaa yhdessä. HKScanilla työskennellessäsi sinut haastetaan ja sinä voit haastaa meidät.

 

Työpaikkana HKScan on savuton ja rekrytointiprosessiimme kuuluu työhöntulotarkastus, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen.

 

Työpaikkaa voi käydä hakemassa osoitteesta:

https://www.hkscan.com/fi/ura/avoimet-tyopaikat/