Hammaslääkäri, useampi työpaikka

Haen

HAMMASLÄÄKÄREITÄ Mikkelin hammaslääkäripalveluihin, meillä voit sommitella vastaanottojen pidon omaan aikatauluusi sopivaksi.

Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva hammaslääkäri tai jo kokeneempi erikoisosaaja. Tarjoamme sinulle kannustavan palkkauksen ja työpanoksesi mukaisen ansiotason.

Terveystalossa Suunterveyden palveluita tarjoavat useat toimipisteemme eri puolilla Suomea. Suunterveyden palvelumme kattavat kaikki hammaslääketieteen erikoisalat ja toimintamme jatkuvalla kehittämisellä varmistamme, että voimme tarjota asiakkaille parhaan mahdollisen hoidon. Toimimme yhden terveyden periaatteella, jossa suunterveys on osa kokonaisterveyttä ja päinvastoin. Tule siis mukaamme rakentamaan suomalaista menestystarinaa!

 

HYVIÄ SYITÄ TULLA TÖIHIN TERVEYSTALOON:

Terveystalossa teet töitä kuten haluat. Voit olla töissä omaan elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla. Voit myös valita ammatinharjoittajuuden tai työsuhteisen palkkamallin välillä.

Tarjoamme sinulle toimivan, hyvin varustellun hoitoyksikön, ammattitaitoisen hoitohenkilökunnan sekä nopeat hoitoprosessit, jotta sinä voit keskittyä tehokkaaseen ja hyvään hammashoitoon.

Koolla on väliä. Kasvumme myötä alamme olla alan varteenotettava toimija ja vaikuttaja. Panostamme paljon työvälineiden kehittämiseen, jotta voit työssäsi keskittyä olennaiseen eli potilaiden hoitamiseen. Hammaslääkäreillämme on kattavat tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuudet myös eri erikoisaloille ja asiantuntijoille.

Tässä talossa voidaan hyvin. Olemme joustava ja työntekijää arvostava talo. Uskomme että satsaus hyvinvointiin ei ole kulu vaan järkevä ja tuottava sijoitus.

Jos kiinnostuit niin otathan luottamuksellisesti yhteyttä mahdollisimman pian!

Tervetuloa Terveystaloon!

 

Ystävällisin terveisin, 

Sanna Heikkinen

vastaava hammaslääkäri

sanna.j.heikkinen@terveystalo.com

ja 

Sanna Hyvärinen

toimipaikanpäällikkö

sanna.hyvarinen@terveystalo.com

p. 0505316123