Hammaslääkäri

Meillä Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiöllä (YTHS) työskentelee tällä hetkellä yli 600 ammattilaista monissa erilaisissa tehtävissä. Kaikkia yhdistää halu edistää korkeakouluopiskelijoiden terveyttä yhdenvertaisella, rohkealla ja välittävällä otteella. Teemme työtä, joka näkyy vuosien päähän! 1.1.2021 astuu voimaan korkeakouluopiskelijoiden opiskeluterveydenhuoltoa koskeva laki, joka laajentaa palvelut koskemaan myös ammattikorkeakouluopiskelijoita. Lain voimaantulon myötä asiakasmäärämme, palveluverkkomme ja työyhteisömme kasvava voimakkaasti. Kiinnostuitko liittymään joukkoomme?

Haemme nyt hammaslääkäriä vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Mikkelin uuteen palvelupisteeseen 4.1.2021 alkaen.

 

Työyhteisömme on asiantunteva ja moniammatillinen, jonka lisäksi asiakaskuntamme on mukavaa ja hoitoon sitoutunutta. YTHS palvelee opiskelijoita päiväaikaan arkisin, meillä ei siis tehdä ilta- yö- tai viikonloppuvuoroja. Myös osa-aikainen työviikko on mahdollinen. Työympäristö on vilkas, viihtyisä ja nykyaikainen.

 

Työtehtäviisi kuuluvat hammaslääkärin kliiniset työtehtävät.

 

Edellytämme tehtävässä Suomessa laillistetun hammaslääketieteen lisensiaatin tutkintoa, jonka lisäksi toivomme kielitaitoa englannin ja ruotsin kielen osalta. Perehtyneisyys suukirurgiaan (viisaudenhampaiden leikkaukselliset poistot) sekä purentafysiologiaan katsotaan eduksi.

 

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa Viivi Nykänen, puh 041 730 5624. Tavoitat Viivin puhelimitse arkisin klo 10-17  tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@yths.fi

 

Jätäthän yhteystietosi tästä viimeistään sunnuntaina 19.11.2020. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian!