Koneenhoitaja (5-10 henkilöä)

Haemme Mikkelin tehtaalle tuotantoon koneenhoitajia (5-10 henkilöä) määräaikaiseen työsuhteeseen.

 

Tehtävänäsi on valmistaa lasi- ja hiilikuitulujitteita tuotantokoneilla teollisessa ympäristössä. Tehtäviisi kuuluu ajon aikainen tuotteen laadunvalvonta, laadunvarmistusmittausten tekeminen, tuotantokoneen toimintavarmuuden ja laaduntuottokyvyn seuraaminen ja siitä raportoiminen kunnossapidolle ja työnjohdolle. Tilaat myös raaka-aineita ja pakkausmateriaaleja koneelle, täytät lokikirjaa mahdollisista häiriöistä ja muuttuneista ajo-olosuhteista. Saat heti alkuun hyvän perehdytyksen koneenhoitajan tehtäviin ja opit työsi sitä tehdessäsi.

 

Odotamme sinulta teknistä osaamista ja ymmärrystä, tekstiili- tai konetekniikan tuntemus ja kokemus teollisesta työskentely-ympäristöstä on eduksesi. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä itseohjautuvuutta. Vuorotyö on sinulle mieluinen tapa työskennellä ja olet innokas ja nopea oppimaan uutta alaa. Olet ripeäotteinen ja sosiaalinen tiimipelaaja. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn tehtaallamme vuoden 2021 alusta saakka (3-6 kk määräaikaisuus). Osa paikoista voidaan täyttää jo tänä vuonna. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse henkilöstöpäällikkö Susanna Kukkola, susanna.kukkola@vitrulan.com

 

Koneenhoitajan tehtäviä täytämme myös hakuaikana. Hae tähän tehtävään 30.11.2020 mennessä laittamalla vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi sähköpostilla osoitteeseen susanna.kukkola@vitrulan.com tai postitse osoitteeseen Vitrulan Composites Oy, Insinöörinkatu 2, 50100 Mikkeli. Kuoreen merkintä ”koneenhoitaja”.