Lähihoitaja, Hoivakoti Rautuhovi

Haemme nyt Hoivakoti Rautuhoviin lähihoitajaa osa-aikaiseen vakituiseen työsuhteeseen, tuntityöhön. Mikäli etsit sitoutunutta ja iloista työyhteisöä, ja olet aidosti kiinnostunut ikäihmisten hyvinvoinnin tukemisesta, tämä tehtävä voi olla juuri sinua varten!

Hoivakoti Rautuhovi on idyllinen yksikkö, kauniissa maalaismaisemissa. Rautuhovissa sinua odottaa lämminhenkinen ja huumorintajuinen työyhteisö, jossa jokaista kunnioitetaan osana työyhteisöä. Meille tiimityö on kaikki kaikessa ja kehitämme yksikön toimintaa yhdessä. Meillä jokainen voi vaikuttaa arkensa sujuvuuteen ja jokaista kunnioitetaan osana työyhteisöä.

Lähihoitajana työpäiväsi koostuvat monipuolisista asukkaiden hoitotehtävistä, joissa avustat asukkaita tarpeiden mukaan, tukien samalla heidän kokonaisvaltaista hyvinvointiaan. Lisäksi pääset osallistumaan asukkaiden viriketoimintaan ja ulkoiluun. Olet läsnä asukkaillemme ja varmistat mielekkään arjen toteutumisen yhdessä tiimin kanssa. Huomioimme tehtävänkuvassa myös sinun vahvuutesi ja osaamisesi. Esimiehesi on läsnä arjessa ja mahdollistaa ammatillisen osaamisesi kehittymisen laaja-alaisesti yksilölliset toiveesi huomioiden. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Sovit meille hyvin, mikäli olet innokas oppimaan uutta ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Sinulta edellytämme lähihoitajan tutkintoa sekä hygieniapassia, lääkehoidon koulutusta ja tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ikäihmisten parissa toimimisesta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Eeva Majuri-Kuusenhako, 050-5772004, eeva.majuri-kuusenhako@esperi.fi.