Lähihoitajia Attendo Otontupaan Kangasniemelle

Lähihoitajia

Etsimme sitoutuneita, sydämellisiä ja osaavia lähihoitajia Attendo Otontupaan Kangasniemelle.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai perushoitaja), aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Työviikkoosi esimerkiksi kuuluu:

  • hoivan ja hoidon lähihoitajan perustehtävät

  • asukkaiden yksilöllisen elämän avustaminen ilolla ja luovuutta käyttäen

  • omaisyhteistyö

  • tiimityön kehittäminen yhdessä työyhteisön kanssa

  • Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Työ on kolmivuorotyötä.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Haastattelut aloitamme jo hakuprosessin aikana, joten olethan nopea. Paikat täytämme heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Huomioimme vain hakulinkin kautta tehdyt hakemukset.

Arvostamme aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä hoivaa ja tukea arkeensa tarvitsevien suomalaisten, kuten ikäihmisten kanssa. Kohtelet asukkaita, työkavereita ja omaisia lämpimästi. Sinulla riittää huumorintajua ja ymmärrät ihmisten erilaisuutta. Työskentelet erinomaisesti tiimin jäsenenä, mutta kykenet myös itsenäisiin päätöksiin. Kannat vastuuta, tartut innoissasi haasteisiin ja olet avoin uusille ideoille.

Rekrytointia hoitaa Barona