Myymäläpäällikkö/myyjä

Kuortin Rautakauppa Ky on vuonna 1993 perustettu yksityinen rautakauppa. Nykyiset toimitilat valmistuivat vuonna 2000 käsittäen n. 400 m2 myymälän ja n. 1400 m2 varastotilat. Kuortin Rautakauppa on itsenäinen ja kilpailukykyinen rautakauppa, joka myy ja toimittaa rakennustarvikkeita, puutavaraa, työkaluja ja sisustusmateriaaleja. Rakentajat, remontoijat, rakennusalan yritykset ja kesäasukkaat ovat keskeisintä asiakaskuntaa.

Etsimme asiakkaallemme Kuortin Rautakauppa Ky:lle työhön osallistuvaa Myymäläpäällikköä/myyjää.

Myymäläpäällikkö/myyjä osallistuu työhön muiden myyjien tavoin, mutta vastaa lisäksi rautakaupan toiminnasta ja henkilöstöasioista. Tehtäviin kuuluvat myös tavaran sisäänosto, myyntityö, myynnin seuranta ja myyntiraporttien laadinta. Lisäksi osallistut kauppiaan kanssa myyntitavoitteiden määrittelyyn ja budjettien laadintaan.

Hakijoilta edellytämme tehtävään soveltuvaa kaupallisen alan koulutusta tai työkokemusta. Olethan työtä pelkäämätön, asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyökykyinen kaupan alan osaaja, jolta löytyy taitoa ja tahtoa tehdä työtä yrittäjähenkisesti. Eduksi katsotaan aiempi kokemus esimiestehtävistä ja rautakaupan tuotteiden tuntemus.

Kyseessä on suorarekrytointi ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Rekrytointia hoitaa Go On yhtiöiden Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 ja Anna Orava puh. 044 585 9886.

Jätä hakemus palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 29.11.2020 mennessä!