Myynnin esimiesohjelma, Mikkeli

Tule kasvavalle kodinturva-alalle tulevaisuuden myynnin esimieheksi!
Haemme nyt Mikkelin myyntitiimiin tulevaisuuden esimiestä.

 

Tavoitteellisessa Verisuren myynnin esimiesohjelmassa otetaan step-by-step haltuun turvapalvelumyynnin perusteet, laiteasennustyö ja kouluttavan myyjän rooli. Tämän jälkeen alkaa Team Leader Trainee -jakso, joka kestää noin puoli vuotta.

 

Verisuren myynnin esimiesohjelma antaa valitulle loistavat edellytykset edetä omilla näytöillä myynnin esimiestehtäviin, ja tulevaisuudessa mahdollisuuden edetä uralla jopa kansainvälisiin tehtäviin asti.

 

Olet etsimämme henkilö, jos:

- sinulla on B-ajokortti
- olet myyntihenkinen, oma-aloitteinen ja jämäkkä persoona
- kannustat mielelläsi muita
- haluat saada ihmiset tavoittelemaan huipputuloksia
- olet tottunut työskentelemään myös itsenäisesti

 

Miksi sinun kannattaa tulla Verisurelle?

 

1. Paras myyntikoulutus:

Kattavalla perehdytyksellä ja jatkuvalla koulutuksella varmistamme, että sinulla on kaikki edellytykset menestyä työssäsi.

 

2. Alan parhaat tuotteet ja työn merkityksellisyys:

Verisure on kodinturva-alan markkinajohtaja Suomessa ja Euroopassa. Asiakkaamme ovat tutkitusti poikkeuksellisen tyytyväisiä, ja palvelumme pelastavat ihmishenkiä.

 

3. Erinomaiset edut ja etenemismahdollisuudet:

Saat käyttöösi lounas-, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä kattavan työterveyshuollon. Kirsikkana kakun päälle saat käyttöösi työsuhdeauton, jolla voit ajaa myös vapaa-ajalla. Verisurella voit edetä esimies- tai koulutustehtäviin myös kansainvälisesti.

 

Verisuren turvapalvelumyyjät kontaktoivat potentiaalisia asiakkaita, vierailevat kodeissa ja pienyrityksissä tekemässä turvakartoituksia, auttaen asiakkaita valitsemaan heille parhaiten sopivan turvaratkaisun. Noin puolet myynnistä tulee valmiiksi sovituista tapaamisista asiakkaiden kanssa. Team Leaderin tärkein tehtävä on tukea ja coachata tiimiä, sekä varmistaa, että jokainen myyjä pääsee tavoitteisiinsa joka kuukausi. Tiiminvetäjä tukee ja kouluttaa myös uusia myyjiä, sekä kommunikoi aktiivisesti aluepäälliköiden ja työntekijöiden välillä.

 

Alan luonteen vuoksi edellytämme myös nuhteetonta taustaa.

 

Työ on haastavaa, mutta todella palkitsevaa. Pääasiallinen työaika on maanantaista perjantaihin klo 12-20.
 

Katso video Turvapalvelumyyjän päivästä täältä: https://www.youtube.com/watch?v=iycLJaOYLaU

 

Katso video Team Leaderin päivästä täältä: https://www.youtube.com/watch?v=ESNcBZup8Yg 
 

 

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi 27.12.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti!