Rautateiden turvalaitetekniikan asiantuntija

Haluatko päästä mukaan työskentelemään Suomen merkittävimpien ratahankkeiden pariin? Meillä on siihen mahdollisuus. Olemme yksi merkittävimmistä raideliikenteen projektitaloista.

Haemme nyt osaavaan joukkoomme rautateiden turvalaitetekniikan asiantuntijoita.

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Tulet toimimaan osana turvalaitetekniikan ammattilaisten tiimiämme. Tiimimme toimii tärkeänä osana isoja rautateiden infrahankkeita ja toteuttaa myös vaativia rautateiden turvalaitteisiin kohdistuvia erillishankkeita/toimeksiantoja.

Tehtäväsi koostuvat aiemman kokemuksesi pohjalta projektipäällikön, rakennuttajan/suunnitteluttajan tai valvonnan asiantuntijatehtävistä. Työssäsi pääset hyödyntämään sekä kartuttamaan osaamistasi monipuolisesti. Työnkuva ja roolisi tiimissämme luodaan kykyjesi, mielenkiintosi ja kokemuksesi mukaan.

Toimipisteesi on ensisijaisesti Mikkelissä, Kouvolassa, Vantaalla tai Tampereella. Myös muut toimipisteemme ovat mahdollisia.

Toimimme projektinjohtokonsultin tehtävissä mm. seuraavissa hankkeissa: https://vayla.fi/kouvola-kotka-hamina
https://vayla.fi/helsinki-riihimaki
https://vayla.fi/rantaradan-parannustoimet
https://www.lansimetro.fi/

Millaisia henkilöitä etsimme?

Mikäli tiedät mitä tarkoittaa tietokoneasetinlaite, ETCS-järjestelmä, K50-tyypin rele tai raidevirtapiiri, saatat olla etsimämme henkilö.

Toivomme sinulta:

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta (Tekn, Ins. DI)
  • Kokemusta infrarakentamisesta konsultin, urakoinnin tai kunnossapidon tehtävissä
  • Hyviä kommunikointi- ja yhteistyötaitoja
  • Projektinhallinnan osaamista


Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset mukaan mielenkiintoisiin ja haastaviin työtehtäviin sekä kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa. Työntekijämme arvostavat Rejlersiä joustavana ja vastuullisena työnantajana. Iloa työpäivään tuo mukava työyhteisö ja viihtyisä toimisto. Arvostamme syvällistä osaamista, halukkuutta oppia ja kehittyä sekä työntekijöidemme hyvinvointia. Joustavat työskentelymahdollisuudet selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua.

Lisäksi:

  • käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
  • sinulla on osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuki
  • tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia vahvasti kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa
  • meillä on kattavat edut

Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla. 

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme, somessa ja Tunto-palvelussa.


Haluatko mukaan?
 

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme osoitteessa career.rejlers.fi 6.12.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Kristian Uusitalo 0400 759 552, kristian.uusitalo@rejlers.fi