Sairaanhoitaja-yrittäjä

Sairaanhoitaja! Haluatko tehdä urallasi suunnanvaihdoksen? Määrittele itse työpäiväsi sisältö ja oma tulotasosi - Alinassa se on mahdollista.

Jos ihmisten auttaminen, innovatiivinen työyhteisö ja toiminnan kehittäminen ovat elämässäsi tärkeitä asioita, voit hyvin olla seuraava Alina-yrittäjämme Mikkeliin.

Alina tarjoaa sinulle menestyskonseptin yrittäjyyteen. Autamme ja koulutamme sinua tiiviisti kaikissa toimintasi vaiheissa ja panostamme yritystoimintasi käynnistymiseen. Alinassa saat vuosikymmenten aikana testatun ja konseptoidun SHQS-laatusertifioidun toimintamallin. Tarjoamme myös taloushallinnon ja kirjanpidon palvelut, ostoedut, markkinointituen sekä nykyaikaiset toiminnanohjausjärjestelmät.

Kotipalveluiden kysyntä on jatkuvassa kasvussa. Alinalaisena teet joka päivä merkityksellistä työtä kaiken ikäisten kotona apua tarvitsevien parissa - ihmisten, jotka todella arvostavat asiakaslähtöistä ja juuri heidän toiveiden sekä tarpeiden mukaan suunniteltua palvelua, jonka sinä paikallisena yrittäjänä heille tarjoat oman tiimisi kanssa.

Voit vaikuttaa omiin aikatauluihisi, yrityksesi kokoon, työsi sisältöön ja tätä kautta myös omaan tulotasoosi.

Alina-yrittäjänä menestyt parhaiten, mikäli sinulla on alan työkokemusta, energinen ja itsenäinen ote työhösi sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Aikaisempi yrittäjäkokemus ei ole välttämätöntä. Ketjumme yrittäjät ja muu henkilöstö työskentelevät tiiviinä ja innovatiivisena yhteisönä, jolloin tuki ja neuvot ovat lähellä joka hetki.

Kiinnostuitko? Voit soittaa meille tai lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ansioluetteloineen. Otamme hakemuksesi jälkeen sinuun yhteyttä kolmen päivän kuluessa.

Yhteystiedot: Rekrytointipäällikkö Terhi Castrén, puh. 044 755 6311, info(at)alinahoivatiimi.fi

Löydät lisätietoja ja hakemuslomakkeen osoitteesta www.alinahoivatiimi.fi/yrittajaksi.

Tartu tilaisuuteen ja ryhdy oman paikkakuntasi Alina-yrittäjäksi!

Alina sai kaikesta toiminnastaan huipputuloksen viimeisimmässä asiakastyytyväisyyskyselyssä (08/2019). Kokonaiskeskiarvo oli peräti 3,7 (asteikko 1-4). Kyselytulosten perusteella 93 % asiakkaistamme suosittelisi Alinaa muillekin. Lisäksi Alina palkittiin keväällä 2019 vuoden franchise-ketjuna.