Teräsrakennesuunnittelija, Teollisuus

Palatko halusta päästä suunnittelemaan teollisuuden uudistuvia ratkaisuja? Meitä teollisuuden ammattilaisia on Suomessa jo yli 550. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden teollisuutta.

Etsimme Mikkelin toimipisteeseemme teräsrakennesuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Työnkuvaasi kuuluu prosessi- ja energiateollisuuden teräsrakenne-, säiliö- ja kanavistosuunnittelu sekä lujuuslaskentatehtävät. Työtehtävät muotoutuvat kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Aiemmasta kokemuksestasi riippuen työtehtäviisi voi kuulua pääasiallisten suunnittelutehtäviesi lisäksi esimerkiksi asennusten valvontaa tai muita asiantuntijatehtäviä. Lopullinen työnkuva ja vastuualueet tullaan räätälöimään henkilökohtaisten vahvuuksiesi ja työkokemuksesi perusteella.

Millaisia henkilöitä etsimme?

Olet ulospäin suuntautunut teollisuuden ammattilainen. Voit olla joko nuori nouseva tähti tai kokeneempi konkari. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja palvelukulttuuriajattelu sujuu sinulta luontevasti. Toivomme, että sinulla on aito innostus omaa alaasi ja suunnittelutyötä kohtaan, ja haluat olla mukana rakentamassa yhtä alansa parasta toimijaa.

Teet työtä laadukkaasti ja varmistat lopputuloksen huolellisesti ammattimaiseen tapaan. Osaat toimia monipuolisessa toimintaympäristössä.

Toivomme sinulta:

 • tehtävään soveltuvaa koulutusta ja osaamistaustaa
 • vähintään 2 vuoden kokemusta teräsrakenteiden suunnittelusta ja lujuustarkasteluista energia- tai prosessiteollisuudesta
 • Tekla Structure ja Autodesk Robot ohjelmistojen perusosaamista
 • itseohjautuvuutta, paineensietokykyä sekä kykyä toimia sekä itsenäisesti että projektiryhmissä
 • suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
 • halukkuutta uusien asioiden oppimiseen ja itsesi kehittämiseen

Eduksi katsomme:

 • Eurocode tuntemus
 • Ansys ja 3D laite- / laitossuunnitteluohjelmisto osaaminen


Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset mukaan mielenkiintoisiin ja haastaviin työtehtäviin sekä kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa. Työntekijämme arvostavat Rejlersiä joustavana ja vastuullisena työnantajana. Iloa työpäivään tuo mukava työyhteisö ja viihtyisä toimisto. Arvostamme syvällistä osaamista, halukkuutta oppia ja kehittyä sekä työntekijöidemme hyvinvointia. Joustavat työskentelymahdollisuudet selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua.

Lisäksi:

 • käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
 • sinulla on osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuki
 • tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia vahvasti kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa
 • meillä on kattavat edut

Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme, somessa ja Tunto-palvelussa.


Haluatko mukaan?

Hae heti, sillä etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme osoitteessa career.rejlers.fi 27.11.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Markku Viisanen 044 506 8287, markku.viisanen@rejlers.fi