Tuotekehittäjä

Olet tuotekehitystiimin ”jokapaikanhöylä”. Tehtäviisi kuuluvat tuotekehityksen monipuoliset käytännön työt. Osallistut mm. tuotenäytteiden ja prototyyppien valmistamiseen ja testaamiseen. Olet aktiivisesti mukana tuotekehitysprojektien toteutuksessa.

Sinulla on käytännönläheinen ote työhön ja tartut tehtävään kuin tehtävään. Olet innokas oppimaan uutta, oma-aloitteinen ja aikaansaava. Teet työsi tavoitteellisesti ja järjestelmällisesti ja otat vastuun tehtävistäsi.

Sinulla on insinöörin tai muu teknisen alan koulutus tai olet muuten kiinnostunut tekniikasta ja hankkinut siitä osaamista työn tai harrastusten kautta.

Aurinkosähköala on tulevaisuuden toimiala, jolla on keskeinen rooli mm. ilmastonmuutoksen torjunnassa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä uusia ratkaisuja elinymäristömme parhaaksi. Valoella saat näköalapaikan tulevaisuuden teknologiakehitykseen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen  ja haastavan tehtävän kansainvälisessä ympäristössä, vahvan tuen muulta tiimilta onnistuaksesi tehtävässäsi ja ennen kaikkea työilmapiirin, jossa on rentoa ja mutkatonta työskennellä.