Työterveyslääkäri

Haemme Mikkelin yksikköön asiakasvastaavaa työterveyslääkäriä, joka on jo työterveyteen erikoistunut lääkäri tai on kiinnostunut erikoistumaan työterveyteen.
Meillä on uramahdollisuuksia niin vastavalmistuneelle kuin konkarillekin – liity osaavaan joukkoomme!

HYVIÄ SYITÄ TULLA TÖIHIN TERVEYSTALOON:

 

    • Terveystalossa teet töitä kuten haluat. Voit olla töissä omaan elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla. Voit myös valita palkkio- tai työsuhteisen palkkamallin välillä.

 

    • Meille on helppo tulla. Työskentelysi tukena ovat esimiehesi lisäksi lääkäriverkostomme paikallisesti ja valtakunnallisesti. Lisäksi työskentelysi apuna on sinulle nimetty lääkäriasiakkuusvastaava, joka huolehtii perehdytyksestä ja tuesta eri tilanteissa.

 

    • Koolla on väliä. Olemme alan suurin ja panostamme paljon työvälineiden kehittämiseen, jotta voit työssäsi keskittyä olennaiseen eli potilaiden hoitamiseen. Terveystalossa työskentelee jo 9000 osaajaa 180 toimipaikassa. Lääkärin työtä tukevat myös hyvät tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuudet.

 

    • Meillä voit kehittyä lisää. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän ja ammatillisia kehittymismahdollisuuksia. Koulutamme eri osaamisalueiden ja palveluiden huippuosaajia. Olisiko sinusta vaikkapa chat-lääkäriksi tai urheilulääkäriksi? Työterveyshuoltoon erikoistuminen onnistuu kaikissa toimipaikoissamme. Lue lisää uramahdollisuuksistamme täältä.

 

  • Tässä talossa voidaan hyvin. Olemme joustava ja työntekijää arvostava talo. Uskomme että satsaus hyvinvointiin ei ole kulu vaan järkevä ja tuottava sijoitus.

Olemme halutuin työpaikka ja sellaisena haluamme pysyä.
Kiinnostuitko?

Laita viestiä urapalvelut@terveystalo.com ja otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.

Halutessasi voit olla myös suoraan yhteydessä Mikkelin yksikön toimipaikanpäällikkö Sanna Hyväriseen sanna.hyvarinen@terveystalo.com p. 0505316123

Lue lisää lääkärin työstä Terveystalossa: www.terveystalo.com/laakarit