Yleislääkäri

Meillä Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiöllä (YTHS) työskentelee tällä hetkellä yli 600 ammattilaista monissa erilaisissa tehtävissä. Kaikkia yhdistää halu edistää korkeakouluopiskelijoiden terveyttä yhdenvertaisella, rohkealla ja välittävällä otteella. Teemme työtä, joka näkyy vuosien päähän! Kiinnostuitko liittymään joukkoomme?

Haemme nyt vakituista yleislääkäriä Mikkelin uudelle palvelupisteelle 4.1.2021 tai sopimuksen mukaan keväällä 2021 alkaen. Työsuhde voi olla kokoaikainen tai erikseen sovittavan tuntimäärän mukaan; keskustellaan tästä lisää tarkemmin rekrytointiprosessin edetessä!

Työyhteisömme on asiantunteva ja moniammatillinen, jonka lisäksi asiakaskuntamme on mukavaa ja hoitoon sitoutunutta. Hyödynnämme toiminnassa teknologiaa, joka näkyy yleislääkärin tehtävässä mm. videovastaanottojen muodossa. Työskentelemme vain arkipäivisin, joten päivystysvuorot ja viikonlopputyöt eivät kuulu arkeemme YTHS:llä. Palkkauksessa noudatamme YTHS:n ja Suomen Lääkäriliiton sopimusta.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa Viivi Nykänen, puh. 041 730 5624. Tavoitat Viivin puhelimitse arkisin klo 10-17 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@yths.fi

Jätäthän tietosi tästä viimeistään 19.11.2020. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian sopien askelmerkeistä jatkokeskusteluiden suhteen.