Vapaa-aika

Vapaa-aika Mikkelin seudulla – harrasta mitä haluat, kyllä onnistuu!

Onko mielessä uusi harrastus? Meillä harrastaminen onnistuu kaupungissa tai maalla – Mikkelin seudulla on kaikkea. Tekemistä on tarjolla kaikkina vuodenaikoina. Ja kaikki on lähempänä kuin uskotkaan – kuten luonto, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Esimerkiksi hiihtämiseen ja patikoimiseen seudut ovat mitä parhaimmat. Puhdas luonto kutsuu marjastamaan, sienestämään ja kalastamaan. Fatbike – maastopyöräily sekä kiipeily ovat suosittuja harrastuksia seudulla. Geokätköilystä miekkailuun, tanssiin ja joogaan, tarjolla on monipuolisia vaihtoehtoja. Mikkelin seutu tarjoaa mahdollisuuden laadukkaaseen vapaa-aikaan ja harrastaminen on helppoa, koko perheelle. Aika ei kulu ruuhkissa.

Mikkelin seutu tarjoaa paljon tapahtumia ympäri vuoden, kuten Kangasniemen Musiikkiviikot, Mikkelin musiikkijuhlatTyöväen näyttämöpäivätSt. Michel -ravit ja Puumalan Siltakemmakat. Tutustu Mikkelin seudun kuntien; Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mikkelin, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan tarjontaan sivupalkista. Elä, nauti ja harrasta – Mikkelin seutu on elämys! Katso laaja tapahtumatarjonta myös VisitMikkeli ja MikkeliNyt.

Lisää elämisestä Mikkelin seudulla asumisen, lapsiperheiden sekä työn, yrittäjyyden ja opiskelun sivuillamme.

Eroa kiireestä -blogi

Lue kokemuksista, elämästä ja asioista Mikkelissä ja seudun kunnissa. Kirjoittajat edustavat eri tahoja ja kertoilevat erilaisista asioista – ihmiseltä ihmiselle. Toivottavasti saat eväitä elämäsi remonttiin ja uuden suhteen solmimiseen – Mikkelin seudulle. Oikein mukavia lukuhetkiä!

eroakiireesta_Lasse Wikman studiossa_kuva_Sari Heikkilä_Mäntyharjun valokuvaamo

Minun Mäntyharjuni

eroakiireesta_Teea Lång_kurkistaa puun takaa_Mikkeli

Merkityksellistä aikaa sairaalavapaaehtoisena

eroakiireesta_järvimaisema_Juva_Mikkelin seutu

Oma koti järven rannalla? Juvalla on tontteja, mistä valita