Vapaa-aika

Vapaa-aika Mikkelin seudulla – harrasta mitä haluat, kyllä onnistuu!

Onko mielessä uusi harrastus? Meillä harrastaminen onnistuu kaupungissa tai maalla – Mikkelin seudulla on kaikkea. Tekemistä on tarjolla kaikkina vuodenaikoina. Ja kaikki on lähempänä kuin uskotkaan – kuten luonto, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Esimerkiksi hiihtämiseen ja patikoimiseen seudut ovat mitä parhaimmat. Puhdas luonto kutsuu marjastamaan, sienestämään ja kalastamaan. Fatbike – maastopyöräily sekä kiipeily ovat suosittuja harrastuksia seudulla. Geokätköilystä miekkailuun, tanssiin ja joogaan, tarjolla on monipuolisia vaihtoehtoja. Mikkelin seutu tarjoaa mahdollisuuden laadukkaaseen vapaa-aikaan ja harrastaminen on helppoa, koko perheelle. Aika ei kulu ruuhkissa.

Mikkelin seutu tarjoaa paljon tapahtumia ympäri vuoden, kuten Kangasniemen Musiikkiviikot, Mikkelin musiikkijuhlatTyöväen näyttämöpäivätSt. Michel -ravit ja Puumalan Siltakemmakat. Tutustu Mikkelin seudun kuntien; Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mikkelin, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan tarjontaan sivupalkista. Elä, nauti ja harrasta – Mikkelin seutu on elämys! Katso laaja tapahtumatarjonta myös VisitMikkeli ja MikkeliNyt.

Lisää elämisestä Mikkelin seudulla asumisen, lapsiperheiden sekä työn, yrittäjyyden ja opiskelun sivuillamme.

Eroa kiireestä -blogi

Lue kokemuksista, elämästä ja asioista Mikkelissä ja seudun kunnissa. Kirjoittajat edustavat eri tahoja ja kertoilevat erilaisista asioista – ihmiseltä ihmiselle. Toivottavasti saat eväitä elämäsi remonttiin ja uuden suhteen solmimiseen – Mikkelin seudulle. Oikein mukavia lukuhetkiä!

Sari Karppi. Mäntyharju, Mikkelin seutu. Kuva Mervi Arsiola.

Ei täällä ole mitään tekemistä. VÄÄRIN!

Sami Paavilainen. Pertunmaa. Mikkelin seutu.

Pertunmaa on uusi musta?

Olli Tiainen veneessä Puulalla. Kangasniemi.

Mökkiunelmasta vakituiseksi saaren asukkaaksi Kangasniemelle

Mekin valitsimme Mikkelin seudun!

Lue kiireestä eronneiden, muuttaneiden, pitkään asuneiden ja yritysten tunnelmia. Miksi Mikkelin seutu? Mikä muuttui, mikä yllätti, missä ollaan nyt? Lue, miksi Mikkelin seudulla viihdytään!