Mikkelin seudun työnantaja

Mikkelin seudun työnantaja!

Onko sinulla työpaikkoja auki tai piakkoin aukeamassa? Etsitkö työntekijöitä? Nyt olet saapunut oikeaan osoitteeseen!

Solmu on Mikkelin seudun muuttajahanke ja palvelee halukkaita Mikkelin seudulle muuttavia auttaen heitä asettumaan seudulle. Mikkelin kaupungin lisäksi Solmussa on mukana Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mäntyharju, Pertunmaa ja Puumala.

Työhakijamme ovat pääsääntöisesti työelämässä olevia, toisella paikkakunnalla asuvia. Muutto Mikkelin seudulle tapahtuu useimmiten vasta, kun työasiat järjestyvät. Tässä kohdin päästäänkin asiaan!

Mikäli sinulla tai edustamallasi yrityksellä ilmaantuu työntekijätarpeita, ota yhteyttä meihin. Meiltä voi löytyä juuri sinun tarpeisiisi sopiva tekijä, jonka muuttaminen seudulle on kenties kiinni juuri sinun työpaikastasi. Vinkkaamme työpaikkaasi sopiville asiakkaillemme ja voimme myös markkinoida niitä esimerkiksi Facebook -sivullamme. Lisäksi kuulemme mielellämme esimerkiksi tapahtumista, kamppiksista tms., mistä voisi olla hyötyä seudun markkinoinnissa ja uusien asukkaiden saamisessa.  Ja muutenkin meitä saa markkinoida ja mainostaa sopiviksi katsomillesi tahoille!

Järjestimme syksyllä 2017 ensimmäisen Mikkelin seudun rekrytointitapahtuman RekryONLINEn, joka pidettiin verkossa. Tarkoitus oli lisätä seudun näkyvyyttä valtakunnallisesti ja saada alueelle uusia osaajia. Tapahtuma koettiin hyväksi uudeksi tapahtumaksi ja erittäin tarpeelliseksi. Erityisesti ne, joilla on haastetta löytää sopivia tekijöitä alueeltamme, tunsivat hyötyvänsä tapahtumasta. RekryONLINE sopii siis kaikille Mikkelin seudun yrityksille, joilla on tapahtumahetkellä työpaikkoja avoinna tai pian avautumassa. Osallistuminenkin on helppoa – ja maksutonta.
Järjestimme tapahtuman myös syksyllä 2018 ja uuttakin suunnitellaan. Seuraa sivuamme ja ilmoitteluamme – ja osallistu!

Mikkelin seudun työnantaja!
Meiltä löytyy laaja tarjonta eri alojen osaajia ja ammattilaisia, jotka haluavat työllistyä seudulle.
Jos sinulla on työpaikkoja auki, lähetä meille postia osoitteeseen mira.myyrylainen(at)mikkeli.fi.

Autetaan muuttajaa tekemään elämänsä remontti ja solmimaan suhde Mikkelin seudulle.