Asuminen

Mukavasti ja väljästi – asumisen sietämätön keveys Mikkelin seudulla!

Onko haaveenasi asuminen Mikkelin seudulla? Mikkelin seudulla on kaikkea ja lähempänä kuin uskotkaan. Erityisesti hyvää ruokaa, vesistöjä ja muita upeita luontokohteita sekä urbaaneja elämyksiä. Joten, tuumasta toimeen ja asumaan Mikkelin seudulle!

eroakiireesta_asuminen_hirvensalmi

eroakiireesta_mikkelin_seutu_kartta
Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Mikkelin seudulla eletään laadukasta ja turvallista elämää. Tarjolla on monipuoliset palvelut ja paljon vaihtoehtoja, jotta sopiva koti ja asuinalue löytyy jokaiselle. Kiinnostaisiko kompakti kaupunkikoti, asuminen maalla tai rannalla tai vikkelä muutto vuokralle? Ruuhka-Suomen kerrostalokolmion hinnalla saa Mikkelin seudulta tilavan omakotitalon järven rannalta tai reilunkokoisen asunto-osakkeen torin kulmilta.

Mikkelin seudussa on sitä jotakin, sillä pääkaupunkiseudulta niin monet ajavat tänne joka viikonloppu! Seutu sijaitseekin hyvällä paikalla Suomen kartalla, hyvien liikenneyhteyksien päässä esimerkiksi Helsingistä. Asumisen ja työmatkaliikenteen helppous ovat meille arkipäivää, meillä aikaa vietetään luonnon, ystävien ja harrastusten parissa, ei ruuhkissa.

Mikkeli ja Mikkelin seudun kunnat Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mäntyharju, Pertunmaa ja Puumala tarjoavat  oivan mahdollisuuden elämäsi remontin tekemiseen ja uuden suhteen solmimiseen Mikkelin seudulle. Seutumme tunnetaan runsaista, hyvin kasvavista metsistään, puhtaista vesistöistään ja vahvasta mökkikan­nas­taan. Voit valita urbaania elämää tai luonnonrauhaa, sillä luonto on meillä aina lähellä. Väljä asutus ja sijainti lähellä pääkaupunkiseutua ja Venä­jän rajaa ovat vahvuuksia, joiden varaan Mikkelin seudun tulevaisuus rakentuu.

Asuntoa tai tonttia voit etsiä esimerkiksi Oikotieltä tai Etuovesta, jossa useimmat yksityiset ja kiinteistövälittäjät ilmoittavat myytävänä tai vuokrattavana olevia kohteitaan.

Lisäksi etsinnässä sinua auttavat esimerkiksi OP-kotiValiokiinteistöt LKVSP-KotiKiinteistömaailmaSKVOmakodit, Aitoasunnot ja HUOM. Ja tietenkin Solmu auttaa mielellään!
Muita tärkeitä asumiseen liittyviä palveluita tarjoavat mm. Mikalo Oy Vuokraovi  Tori  VVO  sekä Ovenia.

Tee elämäsi remontti ja solmi suhde Mikkelin seudulle!
Katso sivupalkista Mikkelin seudun kuntien tarjoamat vaihtoehdot uuden elämäsi aloitukseen.

Tutustu lisää elämiseen Mikkelin seudulla harrastuksien ja vapaa-ajan vieton, lapsiperheiden sekä työn, yrittäjyyden ja opiskelun sivuillamme.

Eroa kiireestä -blogi

Lue kokemuksista, elämästä ja asioista Mikkelissä ja seudun kunnissa. Kirjoittajat edustavat eri tahoja ja kertoilevat erilaisista asioista – ihmiseltä ihmiselle. Toivottavasti saat eväitä elämäsi remonttiin ja uuden suhteen solmimiseen – Mikkelin seudulle. Oikein mukavia lukuhetkiä!

Seija Paksu. Puumalan muuttoagentti. Kuva Timo Hämäläinen.

Aurinko nousee Puumalasta

Miina Kakko. Polaria, Mäntyharju.

Kehittyvä, inhimillinen ja kestävä eli Polaria

Suvi Torniainen lumitöissä. Juva. Kuva Anne Ahonen.

Juvemmalle, Juvemmalle!

Mekin valitsimme Mikkelin seudun!

Lue kiireestä eronneiden, muuttaneiden, pitkään asuneiden ja yritysten tunnelmia. Miksi Mikkelin seutu? Mikä muuttui, mikä yllätti, missä ollaan nyt? Lue, miksi Mikkelin seudulla viihdytään!