Juva

Koti lähellä kaikkea – asuminen suJuvasti Juvalla

Juva sijaitsee Etelä-Savossa, viitostien varrella. Juvalla on erinomainen sijainti; Helsingistä on Juvalle noin 270 kilometriä ja Mikkelistä Juvalle ehtii puolessa tunnissa eli matkaa on noin 40 km. Lähistöllä, reilun puolen tunnin ajomatkan päässä ovat muun muassa Pieksämäki 62 km, Varkaus 50 km ja Savonlinna 60 km.

Juva on elinvoimainen maaseutukunta, joka tunnetaan monipuolisista palveluistaan ja yritteliäi­syydestään. Juva on viihtyisä, vireä ja verkostoitunut. Nämä luovat hyvät puitteet mukavaan, puhtaaseen ja turvalliseen asumiseen. Neljän kaupungin läheisyys takaa runsaasti lisämahdollisuuksia työhön, ostoksiin ja vapaa-ajan viettoon.

Kunnan vuokra-asuntoasioista vastaa Lammen Asunnot. Mikäli haluat asua järvimaisemissa tai haet asumisen onnea maaseudun rauhasta, kunnasta löytyy vapaita tontteja ja rakennuspaikkoja moneen makuun sekä taajama- että haja-asutusalueelta. Lisää tontteja ja myytäviä kohteita löydät Järvi-Saimaa.fi ja Kiinteistönvälitys Juva -palvelusta.
Lisätietoa Juvasta löydät kunnan sivuilta tai vaikkapa tästä Juvan kunnan Oma koti järven rannalla? Juvalla on tontteja, mistä valita -blogista.

Tervetuloa Juvemmalle!

Psst. Muistathan muuttaessasi esimerkiksi sähkö- ja vesiliittymien sopimukset. Jotta muuttosi olisi mahdollisimman mukava, tilaa Muuttajan Muistilista avuksesi.