Työnhakijalle

0,00 

Kuvaus

Juvalla on noin 2 300 työpaikkaa. Palvelualoilla niistä on lähes 60%. Muita merkittäviä toimialoja ovat  maa- ja metsätalous sekä jalostus. Teollinen tuotanto keskittyy elintarvikkeisiin ja mekaaniseen puunjalostukseen. Kärkiyrityksiä elintarviketeollisuudessa ovat mm. Salico Oy ja Mestariviljelijät Oy sekä luomuruokiin erikoistunut Kruunuherkku Oy. Juvalla onkin paljon maatiloja, jotka harjoittavat luonnonmukaista (luomu) tuotantoa.
Suun vehnäselle laittavat Kotileipomo Siiskonen Oy  sekä Suomen ainoa englantilainen teehuone, TeaHouse of Wehmais.

Puunjalostuksessa toimivat mm. Sisuwood Oy ja Viitakosken puu Oy. Juvan Vehmaan alueella toimii mm. nostokalustojen myyntiin ja huoltoon erikoistunut Jukotech Oy. 

Juva sijaitsee erinomaisella paikalla valtateiden 5 ja 14 risteyksessä. Tämä mahdollistaa lyhyen ja nopea työmatkan myös muihin Itä-Suomen kaupunkeihin, kuten Mikkeliin, Savonlinnaan tai Varkauteen.

Yksilöllistä palvelua sekä työnhakijoille että työnantajille työllisyyden edistämiseksi tarjoaa Juvan kunnan työelämäpalvelut.
Kunnan avoimet tehtävät julkaistaan Kuntarekryn sivulla. Muita avoimia työpaikkoja voit selailla mm. TE-palveluiden sivuilta ja lisää työnhaun linkkejä Työ ja yrittäjyys -sivullamme.