Työnhakijalle

0,00 

Kuvaus

Mäntyharju on kehittynyt ja vireä kunta, joka tarjoaa ainutlaatuisen luonnon ja tasokkaan rakennetun ympäristön vuoksi hyvät olosuhteet yrittämiselle ja asumiselle. Mäntyharjun elinvoima perustuu runsaaseen kestävään ja perhelähtöiseen yritystoimintaan.

Työpaikkojen toimialarakenteessa kärkipaikkaa pitää jalostus ennen julkisia ja yksityisiä palveluita. Myös alkutuotanto on vahvassa roolissa. Suuria ja tunnettuja työllistäjiä ovat mm. Veisto OyWoikoski OyKuomiokoski Oy ja Exel Composites. Lisää työmahdollisuuksia tarjoaa esimerkiksi reilun puolen tunnin ajomatkan päässä oleva Mikkeli.

Yrityshakemistosta löydät lisää kunnassa toimivia yrityksiä.
Kunnan avoimet tehtävät julkaistaan Kuntarekryn sivulla. Muita avoimia työpaikkoja voit selailla mm. TE-palveluiden sivuilta ja lisää työnhaun linkkejä löydät Työ ja yrittäjyys -sivultamme.
Monipuolista tukea työnhakuun tarjoaa myös Mäntyharjun kunnan työllisyyspalvelut.

Palakka etsii ja välittää työmahdollisuuksia 15-28 vuotiaille Mäntyharjulaisille edistäen näin nuorten työllistymistä ja työelämävalmiuksia. Palakka tarjoaa myös valmennusta itsensä työllistämiseen ja yritystoiminnan kehittämiseen.