Ystävänpäivä

Siirrä mikkelin seudulle

Tervetuloa Mikkelin seudulle!

Mitäpä jos ottaisit eron kiireestä ja solmisit suhteen Mikkelin seudulle, Etelä-Savoon?

Mikkelin seudulla arki on sujuvaa ja asuminen edullista. Seudulla on paljon erinomaisia työ- ja opiskelupaikkoja sekä yrittäjyyden mahdollisuuksia. Vapaa-ajan mahdollisuuksista puhumattakaan! Kysy lisää – myö autetaan!

Mikäli elämä Mikkelissä, Hirvensalmella, Juvalla, Kangasniemellä, Mäntyharjulla, Pertunmaalla tai Puumalassa kiinnostaa, tutustu palveluumme tältä sivustolta ja lähetä meille eroanomus kiireestä. Sivustolta löydät kuntalaistemme kirjoittamia blogeja ja seutumme suosittelijoita – aitoja kertomuksia elämästä Mikkelin seudulla.

Saitko meiltä ystävänpäiväkortin?
Katso alta ohjeet ja osallistu arvontaan. Voit voittaa elämyksiä Mikkelin seudulla (arvo 49€ / kpl).

Äänestä paras

Lähetimme Mikkelin seudulta 8000 ystävänpäiväkorttia. Äänestä suosikkisi 29.2. mennessä klikkaamalla suosikkikorttiasi ja vastaamalla muutamaan kysymykseen.

Arvomme kaikkien äänestäjien kesken 3 kpl Kaupunki lahjaksi -lahjakortteja. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

  • Mikkelin kaupunki
  • Mäntyharju
  • Kangasniemi
  • Juva
  • Lammen asunnot
  • Puumala
  • Esedu
  • MikseiMikkeli

Kortin lähettivät

Mikkelin kaupunki

Saimaan kaunis Mikkeli on urbaanisti ja rohkeasti kehittyvä Etelä-Savon maakuntakeskus. Usko tai älä, täältä on vain parin tunnin ajomatka pääkaupunkiseudulle ja useat muutkin keskuskaupungit ovat lähellämme. Olemme suosittu vapaa-ajan kaupunki, mutta tarjoamme hyvän elämän edellytykset ympäri vuoden. Erityisen hyvin meidät tunnetaan digitaalisuudesta, teknologiasta sekä luomu-, matkailu- ja metsäalan osaamisesta.

Mäntyharju

Mäntyharju on Etelä-Savossa sijaitseva kehittynyt ja vireä maalaispitäjä. Mäntyharjun yrittävä kulttuurikunta tarjoaa sekä ainutlaatuisen luonnon että tasokkaan rakennetun ympäristön vuoksi hyvät olosuhteet yrittämiselle, asumiselle ja vapaa-ajan vietolle. Laadukkaat kunnalliset palvelut tuotetaan kuntalaisten osallistumista arvostavan demokraattisen päätöksenteon kautta. Varhaiskasvatusta ja koulutusta Mäntyharjussa tarjotaan uusissa ja nykyaikaisissa tiloissa. Lukiomme on pärjännyt hyvin Etelä-Savon lukiovertailussa. Maksamme myös kotihoidon tuen kuntalisää.

Kangasniemi

Koe Kangasniemi ja kangasniemeläisyys!
Luonnosta ja luonteesta se lähtee. Luonto on luonut upeat puitteet ja paikkakuntalaiset ovat hyvällä etelä-savolaisella asenteella sekä toiminnalla luoneet yhteisöllisen, välittävän ilmapiirin.
Me kangasniemeläiset olemmekin ylpeitä siitä, että niin moni on valinnut kuntamme joko asuinkunnakseen tai vapaa-ajan viettopaikakseen.
Koe Sinäkin Kangasniemen luonnon ja kulttuurin, sekä palvelujen moninaisuus!

Puumala

Puumalassa lapset ovat etusijalla. Päivähoito ja varhaiskasvatus ovat maksuttomia, ja lapsiperheitä tukee myös alhainen 19.5 veroprosentti. Puumalassa on myytävänä tai vuokrattavana erikokoisia asuntoja, mahdollisuus harrastaa monipuolisesti liikuntaa ja osallistua Puumalan kansalaisopiston laaja-alaisiin kursseihin. Tapahtumatarjonta on erittäin runsasta koko kesäkauden. Satamalaiturit, lukuisat uimapaikat ja leikkikentät, Geopark-kohteet, patikkapolut sekä Puumalan Saaristoreitti odottavat kävijöitä. Sinua.

Juva

Vuonna 1442 perustettu Juva on edelleen vireä ja elinvoimainen kunta Etelä-Savossa, puhtaan järviluonnon keskellä. Juva sijaitsee Mikkelin, Savonlinnan, Pieksämäen ja Varkauden työssäkäyntialueella, valtateiden 5 ja 14 risteyskohdassa. Monipuoliset palvelut ovat hyvin saavutettavissa ja vapaa-ajan tekemistä löytyy joka makuun. Tervetuloa juvemmalle!

Lammen asunnot

Löydä kotisi meidän 320 vuokra-asunnon joukosta. Asuminen on Juvalla sujuvaa – palvelut, liikenneyhteydet ja luontokin lähelläsi.

Esedu

Etelä-Savon ammattiopisto Esedu tarjoaa laatupalkittua koulutusta Etelä-Savon alueella. Olemme ketterä toimija ja kehittäjä. Tarjoamme monipuolisesti koulutuksia osaamisesi kehittämiseksi. Toimintaamme kehitämme tiiviissä yhteistyössä alueen yritysten ja yhteisöjen kanssa. Huolehdimme siitä, että jokainen opiskelijamme saa meiltä tarvitsemansa eväät tullakseen oman elämänsä eturivin taitajaksi.

MikseiMikkeli

MikseiMikkeli on Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy. MikseiMikkelin tavoitteena on auttaa yrityksiä menestymään ja sitä kautta lisätä Mikkelin alueen elinvoimaa. Kun sinun yrityksesi menestyy, myös Mikkelin seutu menestyy.