Juva

Vapaa-aika Juvalla yllättää iloisesti

Juvalla voi kokea värikkäitä tapahtumia, sillä tekemistä ja kokemista on gallerioissa, museoissa, putiikeissa ja puutarhoissa. Luonto tarjoaa monipuolisia retkikohteita Oravareitin perhemelonnasta koskikalastukseen. Talvisin kävijöitä kutsuvat laajat latuverkostot ja pilkkijäät.

Juva tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja, eroakiireesta_juvakuten teatteria, elokuvia, vesiaktiviteetteja, luonnossa liikkumista, ratsastusta ja ravivalmennusta sekä laskettelua. Lisäksi kansalaisopistossa on tarjolla monen eri osa-alueen kursseja ja Mikkelin Musiikkiopiston Juvan toimipisteellä voi opiskella musiikin perusteita.

Liikuntaan ja terveelliseen elämään Juvalla on paljon vaihtoehtoja. Urheiluseurat tarjoavat mahdollisuuden kilpaurheilun ja liikunnan harrastamiseen esimerkiksi ammunnan, hiihdon, jalkapallon, lentopallon,pesäpallon, sulkapallon, voimistelun ja yleisurheilun parista. Vesiliikuntakeskus Sampolan uudistetuissa tiloissa pääsee uimaan ja puntille. Juvalla on myös aktiivista järjestötoimintaa moneen makuun.

Kulttuuria on paljon tarjolla ja Juvan kulttuurisivuilta voit lukea tarinoita juvalaisista kulttuurintekijöistä, paikkojen ja tapahtumien historiasta. Ja museoita riittää! Juva tunnetaan myös Saimaa Geoparkista, TeaHouse of Wehmaisista sekä Rapion MyllystäVisitJuva -sivustolta löydät lisää palveluita ja tapahtumia päivitetään kunnan etusivulle sekä MikkeliNyt -palveluun.